blondplatyna
Fanka BB :)
Mononoke nie chcę ci się czytać, a ja tyle się do Ci naprodukowałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
adres to ja moge podac ale nie ma po co sie na nim wyzywac. widac nie jest odpowiedialny za swoje czyny. swoja kare poiesie napewno
juz z rodzicami zdecydowlaismy ze odbierzzemy mu prawa rodzicielskie...
Mononoke nie chcę ci się czytać, a ja tyle się do Ci naprodukowałam.
tzn myslalam z rodzicami o alimentach ale ten pacan powiedzial ze nie bedzie ich placic. wiec skoro on ma takie podejscie to co bede sie z nim meczyc, poprostu odbiore mu prawa rodzicielskie i nie bede miala z nim problemowVeronicaMelania pomyślcie tez o alimentach. Pracowałam w sądzie więc jakby coś to służę pomocą:-)
Mononoke ale czy tak na siłę to da efekt?
Spójrzcie na mój wykres:
pierwszy - 28dni
i bardzo dobrze, zabrac mu!!!!! Nie bedziesz sie musiala z nim uzerac w razie czego gdyby mu sie odmienilo i zapragnal zostac tatusiem
ps. widzialam kiedys taka aukcje na allegro, ze facet wysyla swoja kupe do ludzitrzeba mu tylko podac adres tej osoby
huehuehueheuhe
![]()