reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
nom :) jeszcze tylko miesiac :)
oj wtedy to ja sie dopiero narobie ! a wory pod oczami to bede miala jak worki od ziemniakow :-D mam andzieje ze dam sobie jakos rade...

rodzice codziennie pracuja do 17 wiec praktyczie caly dzien bede zdana na siebie :) zobaczymy jak mipojdzie...poczatki bywaja najgorsze.

Veronica-podejrzewam, że obudzi się w Tobie instynkt macierzyński i będziesz wiedziała co robić ;) Spakowałaś już torbę do szpitala? Bo teraz to wiesz-już niedługo w każdej chwili może się zacząć ;)

ja mam zamiar spakowac torbe tak a poczatku lutego (termin mam na 23.02)

jaki tam instynkt macierzynski...ja zawsze jestem tak zakrecona ze nigdy nie wiem co mam w danej sytuacji robic :-)

Jestem i ja. W poprzednim cyklu nam się nie udało:-( W tym oczywiście działaliśmy i czekam na wynik testu za tydzień.
Ale znowu mam nietypowy objaw - nie bolą mnie piersi, a ZAWSZE bolały mnie po owulacji.... czyżby owulacji nie było??

reklama
veronica spokojnie ja bylam tak przerazona przed pierwszym przewinieciem ze nogi mi sie trzesły jak galarety:)
hahah wszystko bedzie dobrze;*

Ostatnia edycja:
Do góry