reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
dokladnie laski wszystko co tu piszecie to szczera prawda dla lekarzy jestesmy tylko kolejnym przypadkiem
a czy my nie mamy zadnych testujacych?
a czy my nie mamy zadnych testujacych?
amalfi zanim ja sie doprowadze do stanu urzywalnosci tez duuuzo wody w rzece upłynie
generalnie bede musiala sie wstrzymac z bobasem jakis rok... tak mowil lekarz i conajmniej pol roku jeszcze nosic tą spiralke...
no ale cóż ważne żeby dzidzia byla bezpieczna...
generalnie bede musiala sie wstrzymac z bobasem jakis rok... tak mowil lekarz i conajmniej pol roku jeszcze nosic tą spiralke...
no ale cóż ważne żeby dzidzia byla bezpieczna...
kwiatuszekq20
u mnie ok boli mnie podbrzusze szczegolnie wieczorami a i mialam oststnio taki posmak w byzi jakbym miala jezyk oparzony pisalam czy ktoras z was tez tak miala ale moj post zostal zignorowany
http://28dni.pl/sniezynka25/wykresy/2010-12-28 to moj wykresik
http://28dni.pl/sniezynka25/wykresy/2010-12-28 to moj wykresik
Ostatnia edycja:
blondplatyna
Kwiatuszku ja nie miałam nigdy takiego posmaku w ustach, nie pomogę Ci w tej kwestii. A on się ciągle utrzymuje?
kwiatuszekq20
nie czasem raczej wieczorem zobaczymy co bedzie to ma byc nie bede wymyslac no nie
;-)
reklama
hej dziewczynki 
zrobiłam tak jak mówiłyście - poszłam do gin. Powiedziała mi, że macica normalnej wielkości, tylko, że szyjka macicy rozpulchniona. Że jeśli chcę zrobić betę, to żebym poczekała jeszcze jakiś tydzień. A o teście nie mam co myśleć bo bardzo dużo pacjentek miły negatywny test a były w ciązy (ale i odwrotnie - pozytywny test a brak ciąży).
W każdym razie powiedziała, że dopiero za jakieś 2 tyg będzie mogła jednoznacznie stwierdzić czy jest to ciąża czy nie. No i mam uzbroić się w cierpliwość i czekać....
zrobiłam tak jak mówiłyście - poszłam do gin. Powiedziała mi, że macica normalnej wielkości, tylko, że szyjka macicy rozpulchniona. Że jeśli chcę zrobić betę, to żebym poczekała jeszcze jakiś tydzień. A o teście nie mam co myśleć bo bardzo dużo pacjentek miły negatywny test a były w ciązy (ale i odwrotnie - pozytywny test a brak ciąży).
W każdym razie powiedziała, że dopiero za jakieś 2 tyg będzie mogła jednoznacznie stwierdzić czy jest to ciąża czy nie. No i mam uzbroić się w cierpliwość i czekać....