reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Hej. Wielkie GRATKI dla przyszłych MAM :*:*:* A za Staraczki trzymam MOCNO kciuki :biggrin2::biggrin2:
Ja kochałam się w 11 dc. Nie będę mówić czy to moje płode czy niepłodne dni.. Ale tak się zastanawiam.. Ostatnio @ skróciła mi się (mam teraz co 26-27 dni, a wcześniej miałam 32-34). W środę, zgodnie z "nowym" harmonogramem powinnam dostać @, ale jeszcze jej nie ma.. Nie mam żadnych objawów, jedynie kilka dni wcześniej miałam lekkie nudności i jak zwykle przed @ wielkie apetyt. Teraz wręcz odwrotnie: w ogóle nie mam apetytu :/ Najlepiej jakbym w ogóle nic nie jadła.. Dodam tylko, że w tym 11 dc miałam TYLKO stosunek przerywany.. A opóźnienie (jako-takie) może być spowodowane braniem w styczniu antybiotyku :-( Mam nadzieję, że jednak będzie to dzidzia.. Jutro rano robię test, bardzo bym chciała aby jednak bobasek był w moim brzuszku :tak:

hej :)\dopiero teraz mam chile zeby do was zajrzec.
to emilek :
radr1x.jpg
[/IMG]

ja ogolnie czuje sie kiepsko. jestem oslabiona. nie spalam 4 noce :(
Emilek trovhe nieznosny. od wczoraj mamy problembp to juz 2 dzien kiedy nie moze zrobic kupki:(( nie weim co sie dzieje.
wgle je bardzo duzo i nieregularnie:((
dzis bedzie kapany 1 raz w domku.
w szpitalu juz go kapali.

po porodzie dostal 9/10 pkt :)
wazyl 3670 i mil 57 cm :))

lekarze sie znim zachwycali. mowili ze wyglada jak dziecko z reklamy :-D

a co tam u was?

ps. wiecej napisze innym razem jak bede miala troche czsu dla siebie:)

Ostatnia edycja:
reklama
maly strasznie pruta i kupki nie moze zrobic :(( jejku martwie sie troche.
1 nocy zrobil ich az 5 :-D
a sika ze łoho !

najgorzej jest jak strasznie placze i nie weim o co mu chodzi. jesc nie chce, spac nie, smoczka tez ne...nie wiem :(

Do góry