reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Esia oczywiscie ... jak zapewne sama juz wiesz..kazda ciąża jest inna :) .. ja na samym poczatku zanim zrobilam test .... to oprocz tego ze nie dostalam @ to siusialam duzo tylko , potem doszedl bol piersi .... i tyle :) pozdrawiam , trzymam kciuki za fasolinke :)

A tu co tak cicho ????????? Ja mialam dzis ciezka noc :mad: 3 razy wstawalam siusiu i to tak mi sie chcialo jakbym wypila przed snem 2 litry wody !!!!! Brzusio mnie dzis rano juz nie boli, ale zobaczymy co bedzie pozniej :) Teraz zycze wam milego dzionka i przesylam te wartosciowe fluidy :D

Malgosiu niom to widze ze zaczelas maraton nocny ;) ... ja juz naszczescie maxsymalnie wstaje dwa razy w nocy na siusiu  ;D ... za to coraz czesciej mnie mdli ... buuu  ;) Tobie rowniez milego dnia :)

czesc kobitki u mnie luzik w poniedziałek robie test to bedzie termin miesiaczki lub w czwartek piersi mnie nadal bola ale mniej a od dzisiaj boli mnie tak brzuszek jakbym miała zaraz dostac @ i jeszcze ten sluz czyje sie jak bym miała okres tak mam w srdku "mokro" troszke sie niepokoje pozdrawiam asia

wiem wiem napiszecie ze mam poczekac do @ i sie uspokoic ale ja nie potrafie odpowiedcie mi prosze na moje pytanka bardzo sie boje ze test wyjdzie negatywny a potem to juz sama nie wiem nie da sie o tym nie myslec naprawde całuje asia

pchelko slonko nie denerwuj sie ... poczekaj naprawde do terminu @ i wtedy zatestuj ... musisz to przetrzymac i niezaleznie od wyniku byc dobrych mysli :) ... trzymam kciuki i czekam na wiesci poniedzialkowe :)
- a co do siusiania , bolacych piersi i brzusia tak jak na @ ... to brzusio mnie bolal.. bylam pewna w 100% ze @ sie zbilza wielkimi krokami ;) ... piersi zaczely bolec dzien przed terminem @ ... sluz ?? hmm.. nie pamietam czy mialam :( .... a siusianie , oj dalo mi pobiegac ;) .... pozdrawiam :)

reklama
Do góry