• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

pchełka10.05 pisze:
AGNEZZZZ JAK ZROBIC TAKI SUWACZEK (MAM NA MYSLI TO ZE SLUBEM ) ASIA

Pchełko, najlepiej kliknij na mój suwaczek - powinna otworzyć Ci się strona gdzie takie suwaczki można tworzyć. Wybierz wówczas rodzaj suwaczka i wpisz datę swojego ślubu. Potem pokaże Ci się link - skopiuj go i potem wklej w swoim podpisie - znajdziesz go w zakładce Twoje konto, Dane puubliczne chyba.

reklama
Małgosiaa gratuluje decyzji o slubie!!

pchełka10, zostaw jeszcze troske testów w aptekach ;) ;) nastepny zrób po terminie spodz. miesiączki! i bedzie grubasna krecha, tzn dwie krechy :) :)

LILITH, Elżbietko juz pokazalam swoj brzusio w "Brzuszki lutowe-2006" w Lutym :) .... dzisiaj bylam u gin. wszystko jest tak jak byc powinno ... rozpulchnienie macicy calkowite :) ... badania laboratoryjne w normie ... kolejna wizyta 9 sierpnia :) .. buziaki :) :-*

martuśka to masz tak jak ja ... znaczy ja mialam tak ...teraz zaczynaja pomalu pokazywac objawy swoje "pazurki"  ::) .... na szczescie jak narazie obylo sie bez wymiotow .... niom ale zaczynam odczowac coraz wieksze mdlosci .. ble ...zgaga, zawroty glowy ... sennosc , rozdraznienie... dzisiaj to sie w samochodzie rozplakalam bo ... bo tak ...  ;D ;D ... buziaki :)

pozdrawiam :)

reklama
Dziewczęta, to jak to jest? Można nie miec żadnych objawów, po prostu nie dostac @ - i byc w ciąży?
Zaczynam tuptac nóżkami a tu jeszcze kilka dni... Kiedy najwcześniej po owulacji test może coś wykazac? 7 dni to za mało? Tuptam coraz bardziej... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry