reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

DZIEWCZYNY POMOCY NIEWIEM CO MAM MYSLEC!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZROBIŁAM DZIS JESZCZE RAZ TEST (QWIK-Z DZIECKIEM NA OKŁADCE) I POLE ZROBIŁO SIE LEKKO RÓZOWAWE A DO TEGO BARDZO BLADA CZERWONA KRESECZKA(TRZEBA SE PRZYJZEC TO SIE JA ZOBACZY MOZE ZA PÓZNO ZROBIŁAM TO TAK Z CIEKAWOSCI POWTÓRZE ZA 2-3 DNI CAŁUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
dzieki dziewczyny :)

Dalej jestem bezobjawowa oprócz nabrzmiałych piersi nie ma nic, no i senność od godz 18 mnie trzyma :)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze fasolki, aby już sie pojawiły :)

Pchełko uspokój się troszkę, wyluzuj..odpocznij..daj sobie jeszcze kilka dni, nie ma sensu takie katowanie siebie i ciągłe robienie testów, bo to jeszcze prawdopodbnie za wcześnie. Jak nie przyjdzie w terminie @ to wtedy zatestuj.

Małgosia, gratulacje z powodu rychłego zamążpójścia!!! ;D
Pchełka, za wcześnie po prostu zrobiłaś test, dlatego kreseczka jest bledziuchna. Zrób w terminie @ a najlepiej dzień po. Trzymam kciuki!
Monia, ja dopiero jak wyluzowalam i zajęłam się czymś innym zaszłam w ciążę i to w cyklu na który nie liczyłam :) nawet nie wyliczyłam kiedy ma być owulacja i całe szczęście bo okazało się, że była trochę później (tak wynika z wieku dzidzi). Powodzenia!!!

Małgosiuu gratulacje w związku ze ślubem!!
Pchełko nie sresuj sie tak tymi testami nie ma sensu sie tak katować ja też do niedawna myślałam tylko o tym żeby zrobić test a jak nie wychodziły te dwie krechy to tłumaczyłam sobie że coś jest nie tak albo z testem albo ja za wcześnie go zrobiłam miałam ochotę rozszarpać ten test na strzępy.
za to przy pierwszej ciąży zrobiłam test dopiero dwa dni po spodziewanej @ i od razu wyszły dwie kreseczki, ale wtedy to wogóle nie myślałam czy nam się udało czy nie. a to był wtedy pierwszy miesiąc starań :p :p :p
M.a.l.i.n.k.o. a jak tam Ywoja kruszynka ? brzusio już rośnie? ;D
pozdrawiam

A dziekuje wam dziewczynki bardzo ! Mimo iz sie nie znamy bylo mi lepiej kiedy moglam sie wygadac z moimi problemami na forum, wiedzac, ze zainteresujecie sie i odpiszecie :) To naprawde mile.....A ja w poniedzialek ide na USG :D mam nadzieje, ze tym razem zobacze moja fasolinke :)

reklama
MAŁGOSIUU jak wrócisz z usg to szybciutko na BB i napisz nam co zobaczyłaś ;D
będziemy czekać z niecierpliwością

Do góry