Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cinamon śliczna ta pościel, jakiej to firmy??bo jeszcze mi się nigdzie w oczy nie rzuciła...A ja przez tych parę dni odwiedziłam z siostrą wszystkie dzieciowe sklepy i nareszcie kupiłam pościel. Teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam bo wszystkie dodatki do pościeli są bardzo drogie i pewnie nic już nie dokupię , no może naklejki na ścianę. Chciałam jeszcze organizer i kocyk ale ten kocyk to kosztuje 17o zł! szaleństwo jakieś no.
![]()
Dubeltówka, bo ja kojarzyłam, że poza mną i Misialiną to nie ma tu więcej zwolenników monitorów. Bardzo dziękuję, że mimo iż nie wywołałam Cię personalnie do odpowiedzi to napisałaśSetana nie do mnie pytanie było, ale ja mam monitor razem z nianią z AngelCare i przy Emilce bardzo się przydał;-)
Widzę, że chyba macie z Dubeltówką takie same urządzenia, a przynajmniej tego samego producenta.Setanko ja mam z AngelCare razem z nianią MONITOR ODDECHU + NIANIA ANGELCARE AC401 + KOSZ (1569156829) - Aukcje internetowe Allegro