• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

A też macie tak jak ja, że budzicie się w nocy przy każdym przewracaniu z boku na bok? U mnie to standard od jakiś 2-3 tyg. Poza tym nie ma mowy, żebym leżała na lewym boku, bo taka kolka mnie łapie, że wytrzymać się nie da :(

reklama
moja Fasolizna normalnie szaleje co noc, ostatnio nawet darłam się w nocy na Krzyśka, bo kładł się o 2, zaczął mnie pukać w brzuch i zaczepiac Agatę - świntuch - rozbawia ja, zaczepia, a potem to ja nie mogę spać, a nie on :)
dzis w nocy miałam całkowity spokój - zero ruchów, całą noc nerwowo sie budziłam i czekałam na pukanie i nic!!! znowu schizowałam

a dzisiaj od rana - Fasolka nadrabia zaległości! :laugh:

u mnie jeszcze noce sa spokopjne, ale pewnie tez do czasu, biorac pod uwage fakt ze mam termin na ostatni dzien marca ;)
w dzien powiem wam, ze tez za bardzo nei rozrabia, najbardziej to poznym popoludniem i wieczorami. wtedy to daje maluch jeden ;)

a co uwielbiam, jak na razie poki za bardzo nie boli ;) to jak pcha sie dupka albo glowka i zmienia ksztalt mojego brzucha ;)

Ja nie mogę zasnąc po odwiedzeniu toalety w nocy, męczę się i męczę, ale Krystianek jest bardzo spokojny i raczej nie wyrywa mnie ze snu (inaczej jest z tatusiem Krystianka, który budzi mnie w nocy i pyta "Idziemy siusiu??"WRRRRR :))

moj maz to za to tak trwardo spi, ze jak mu powiedzialam ze kota rodzi to powiedzial ze dobrze i sie odwrocil na drugi bok, tak by przyjal porod ;) mam nadzieje ze z moim bedzie inaczej ;)

ja przewracając się z boku na bok też się budzę a jak się uda mi przespać pół nocy na jednym to nie mogę wstać tak mnie biodro boli

po sikaniu też nie mogę zasnąć a przed sikaniem zwlekam się z łóżka jak 100letnia staruszka

od kilku dni moje maleństwo daje mi czadu.....noce nie przespane...jak nie jestem skopana ,to zaliczam Wc....czasami nie wiem jaka przyjac pozycje do spania zeby bobas sie uspokoił.....w dzien,tez mam jazdy....czasami mam wrazenie ze ten maluch nigdy nie odpoczywa :)

moj maluszek w dzien anoleczek cisza na eterzr ale jak przychodzo 23-24 to sobie ostro buszuje przez godzinke moze 2 potem gdzies kolo 4-5 nad ranem tak mam codziennie taki nocny marek ;),po zebrach mnie nie okopuje czesto za to po pecherzu.w nocy tez sie budze jak sie przezucam na bok(oj cizko cizko) a do kibla z sikaniem latam srednio co pol godziny-czuje taki ucisk tak ze mam maksymalnie zapelniony pecherz a jak juz usiade to poleci kapka ::)

reklama
monika ja mam tak samo od jakiegoś czasu nie czuje kiedy jest spokojne ciągle jakieś ruchy albo kopniaki
wulkany energii w naszych brzuszkach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry