• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
Mi dokładnie tego samego brakuje!
jeszcze do 5 mies. jeździłam na rowerze, teraz już tylko delikatnie pływalnia i spacery :(
ale ............. na Gwiazdkę sprawimy sobie z mężem nowe rolki !!! :D :D :D i na wiosnę będziemy śmigać, oj będziemy śmigać!!! :D :D - już uprosiłam rodziców, którzy bardzo lubią chodzić na spacery, że w weekendy podrzucimy im na godzinkę do lasu wózeczek a my w tym czasie na rolki! na razie się ucieszyli ;)
przyznam jednak że komicznie było jak teraz szukaliśmy tych rolek - sprzedawcy patrzyli na mnie podejrzliwie jak z tym brzuchem wypróbowywałam je w sklepie ;), ale i tak kupujemy przez net bo taniej.

ja mogłabym chyba być cały czas w ciąży - strasznie mi się ten stan podoba!!!! najfajniejszy jest chyba brak miesiączki ;) mój mąż mówi, że moze załatwić, bym jej znowu od kwietnia nie miała ;D

agao pisze:
to nieźle osinka ja chcę koniec ciąży tj mazec pewnie jakbym mogła łazić też bym się tak nie wściekała

pewnie tak - ja mogę chodzić normalnie, cały czas jestem "na chodzie", pracuję, w sumie tylko troszkę dokucza mi kregosłup, ale bardziej w trakcie długotrwałego siedzenia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry