• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
catherinka pisze:
A my byliśmy dziś w szkole rodzenia, na pierwszych "zajęciach" :-)

I położna mówiła, że jak dziecko w ciąży się dużo wierci, to potem mu to raczej zostaje, tzn., że będzie żywym maleństwem.....

no to już wiem, że jak się urodzi nie da nam spać.... :-)

no to u mnie rewelacyjnie się zapowiada 1 dzień na 2 tygodnie spokoju a tak ...... ulalala ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) może przynajmniej szybko schudnę ;)

iwosz pisze:
gniecie mnie mały skubany potwór w prawe podżebrze a jak idę po pocieszenie do Piotrka to ten mały udaje, że go nie ma!!

u mnie to samo
akrobacje ataki tortury jak wołam Mirka żeby popatrzył co maluch wyprawia cisza jakby makiem zasiał
już widzę co będzie: przy mamie >:D a przy tatusiu :angel: no w końcu tatuś ma mocniejszą rękę więc będzie grzeczny ;)

nasze niunie uwielbiaja gniesc po żeberkach i tyle ja juz sie dziwnie czuje jak zmieni poze i nie gniecie
kwestia przyzwyczajenia he hee

Fasola wczoraj wariacje odstawiala w brzucholu. znowu mam obkopany całe prawy bok, a o bólu pod żeberkami nawet ine wspominam - to ulubione mijsce Fasolkowych nóżek. może sobie je tam grzeje???????????????? ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry