Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie zaczęło na dobre szaleć jak poszłam na L4 i się zaczęłam obijać.Wtedy też bardziej masz czas się skupić na tym co się dzieje "w środku" a nie biegać za milionami rzeczy do zrobienia....k@siek pisze:Dzięki Anian, ja nic nie robię regularnie za wyjątkiem snu. To pewnie dlatego tak jest.
k@siek , zgadzam sie,nie ma sie co martwic.Pamietam takie dni,co myslalam ze zeswiruje,bo tak samo jak i ty nie za bardzo nie odczuwalam ruchow,szczegolnie jak bylam na chodzie.Sprobuj usiadz,wlaczyc sobie jakas ulubiona muzyczke i poklepac brzuszek-napewno sie odezwie,nawet jak leciutko Cie kopnie to nie masz sie co martwic.k@siek pisze:Dziewczyny witam![]()
Postanowiłam się do Was wciąc z lipcóweczek z jednym pytaniem. Mianowicie czy od czasu kiedy poczułyście ruchy Waszych Maleństw czułyście je codziennie? Bo ja czuję ruchy dopiero od 10.02 a wczoraj to może raz mnie kopsnął dzisiaj jeszcze wcale i pewnie jak tak dalej pójdzie to wieczorem pojade do lekarza bo padne z obawy ze cos nie tak.
Napiszcie jak to było jestescie bardziej doświadzczone![]()