• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
jakis tydzien temu mialam dwa spokojne dni az zaczelam sie martwic
jak widać jeszcze nie urodziłam a dzidzia odpoczela i ozywila sie na nowo ;D

mokkate pisze:
kasiula matula pisze:
he hee to nie moj pomysł podłapałam od Osinki

No to mam nadzieję, że Osinka go nie opatentowała, bo będę mieć problemy. :D :D :D
Najwyżej poprosze Kogę, żeby mnie broniła w sądzie za złamanie praw autorskich. :D

;D ;D ;D
mam wyśmienity humor, więc wybaczam!!!
od 10-15 przeryczałam, bo mi się popsuła nowa maszyna do szycia! ale wrócił mój kochany mężyk, rozkręcił ją i już działa!!! jakieś 2 śruby się poluzozwały :-)
najpierw na dzień dobry dostałam opiernicz, bo zadzwoniłam do niego z rykiem, on biedny przestraszył się, że coś mi się stalo, a ja histeria że nie mogę uszyć pościelki dla Agaty ;-)

mokkate pisze:
Osinko- jesteś niesamowita :D :D :D
Wyobrażam sobie, jak się musiał zdenerwować. Pewnie myślał, że rodzisz. ;D

:D najpierw pomyślał, że znowu zwichnęłam kolano
w domu nakrzyczał na mnie, że nie histeryzowałam przy upadku, zwichnięciu, przy czekaniu na narkozę, a przejmuję się głupią maszyną do szycia ;) pewnie znowu przybędzie mu biednemu kilka sowych włosów przeze mnie i moje pomysły :laugh:

kasiula matula pisze:
oj
niespokojna noc
juz dawno nie baraszkowała w nocy a tu prosze ie ma spania mamciu ;D

Moja panienka nigdy w nocy nie baraszkuje,zawsze jest bardzo grzeczniutka,ae i tak sie znajda inne powodu do niewyspania sie.A dzis tez niezbyt aktywna jest.Tylko na pecherz mi caly czas siada ::) ::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry