reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

agao, twój maluszek się rusza, tylko ty nie zawsze to odczuwasz.
i masz prawo nie odczuwać!!! dzidzio jest jeszcze małe i wcale nie musi cie okładać... ;)

spokojnie.

reklama
Ja chyba dzis poczulam jakies motylki w brzuszku w sumie bardziej wygladalo to na klucie jak myslicie to ruchy jakies??
Juz bym chciala zeby mnie kopalo nie moge sie doczekac ;D

agao a moj tez nie bryka caly czas jak zacznie to pare razy stuknie i cisza wlasnie przed chwila pobuszowal minutke ,moj wieczorkiem spi bo puka mnie zazwyczaj rano albo po poludniu i to tez tylko pare razy,nie sa to mocne kopniaczki ale brzusio sie rusza ;D

jednak zadzwoniłam do mojego lekarza no i ten jakiś był przerażony przez telefon i kazał mi natychmiast przyjechać, zadzwoniłam zrykiem do męża a on stwierdził że przesadzam a on ma turniej (ważniejszy turniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) no i wsiadłam w wóz i pojechałam, lekarz miał doość wystraszona minę dopóki nie przyłożył głowicy do brzucha serducho wali(ufff) a dzidzi kopał mnie w przeciwną stronkę tzn nie w stronę powłok brzusznych tylko w głąb flaków walił i dlatego ulżyło mi i lekarzowi też jesczze mi opowiedziąl mi mrożącą krew w żyłach historię że mimo że z mamą dobrze to nieraz płody obumierają bez względu na wszystko :( :( :( :(
ale u mojego dobrze mam nadzieje że tak dalej teraz idę spokojnie zjeść, a dzidzi lekko podryguje ale nadal chyba w tamtą stronkę

lekarz stwierdził że mam dzwoinić nawet z pierdołami i jak tylko coś mi nie tak się wydaje to mam dzwonić - pocieszyło mnie to ale modlę się żeby dzizdzia szalała jak zwykle bo wtedy psycho lepsze ;)

reklama
Do góry