reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

Ten moj maly leniuszek pobuszowal sobie jak zasypialam o 24 wiercil sie,stukal przez pol godzinki :D i obudzil mamusie o 8 na sniadanko ;)

reklama
a mój to ma zawsze sesję wieczorkiem zwłaszcza i dzisiaj już o 6 rano kopnął mnie kilka razy a teraz maluch chyba śpi

moje maleństwo jest chyba wstydliwe
pisalam ze nie chce kopac tatusia
dzisiaj tez nie chcial kopac koleżanki
zaczął ona czekala cierpliwie a ono nic ;)

agao bo te ruchy wlasnie takie sa pojedyncze i trwaja chwilke na tym etapie ciazy wiec ta smutna mina ma sie w taka zmienic :)

Moj maluszek ma dzis dzien aktywny i se fika :) co jakis czas puknie raz,dwa i milczy potem za 3 godzinki znow puk puk i cisza

każde maleństwo szaleje kiedy ma ochotę
mnie zawsze kiedy siedze często a też na
początku jak nie czułam marudziłam czemu nie chce kopać
ale teraz każdy ruch jest super

wiem że mam schizy i o to mąż wrzeszcy że przesadzam ale ja zaczęlam liczyć no i:
o 6 rano około 8-10 solidnych w ciągu dnia około 10 pojedynczych i niedawno 14 pod rzad solidnych, jednak mi dziwnie bo ostatnio walił mocno i seriami a nie pojedynczo ale norme chyba zrobił

reklama
aga, twoje dzidzio, tak jak przeciętny noworodek (nie niemowlak) cały czas spi - budzac się tylko na kilkuminutowe przerwy - wtedy szaleje....

Do góry