Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Raczej jestem szczupla ale na brzusiu troszke tluszczyku moge miec. Moze wlasnie to jest ten powod. Chociaz mam go niewiele. ale zawsze to jakies pocieszenie,bo martwie sie juz okropnie. Na dodatek brzuszek chyba przestal mi rosnac i denerwuje sie czy aby nic sie tam nie dzieje. Byle dotrwac do 7 list. do usg.ara pisze:monika.g pisze:A ja bym wolala zeby mnie kopalo bez przerwy. Dalej u mnie cisza![]()
monisiu, nie denerwuj sie, doczekasz sie na pewno
a moge sie zapytac jakich rozmiarow jestes?? i jak u ciebie z tluszczykiem na brzusiu, bo moze wlansie tluszczyk ci zaglusza kopniaczki![]()
Tak też sobie pomyslałamazik pisze:Kinga, czkawka jest wtedy kiedy miarowo dziecko prze kilka, kilkanascie minut czka - tobie wydaje sie ze puka - ale jest to miarowe odczucie (tak jak u dorosłego)
więc jeżeli czujesz że zapukało i przestało i później znowu kopnęło - to nie może być czkawka