• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
Spokojnie nie masz się czym martwić...ja dziś zaczełam 23 tydzień ciązy...a moja dzidzia zaczeła mnie kopać w 19 tygodniu...wcześniej tylko czułam bąbelki...takze spokojnie...moją kolezankę zaczełam kopać dopiero w 23...u każdej z Nas jest inaczej.... ;)

Ja też nie czuję i martwiłam się że coś jest nie tak - przeszłam niedawno anginę (tragedia) ale byłam dziś u gina na usg. nie mógł go(dzidzia) pomierzyć bo tak się wiercił. ziewał i wogóle ja też widziałam jak wariuje więc czekam cierpliwie aż poczuje.:)

Sylwia, moj tez zaczal podkopywac mamusie jak prowadzilam auto. Dobrze, ze sie za bardzo przy tym nie rozkojarzylam. Zlapalam sie na tym, ze jak robie cos wymagajacego skupienia, np. prowadze samochod, a maluszek zaczyna wariowac, to mu mowie- teraz badz grzeczny i nie przeszkadzaj mamusi :) Robie to zupelnie bezwiednie :laugh:

mój znowu wali bo jak siedzę tak to mu nieygodnie a jak zaraz rozłóżę się na wyrku to będzie podkopywał pępek od jakiegoś czasu to jego ulubione zadanie ;)

reklama
a ja się martwiłam że tyllko mnie w ciąży przeziębienie złapało a tu anginy tez są
dezieciątka wiercą się wszystkim ale niektóre czują mniej a niektóre bardziej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry