Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Kinga, i dalej chodzę!!! ale nie we wszystko już wchodzę.KingaP pisze:osinka!! a chyba Ty najdłużej chodziłaś w swoich normalnych ciuchach...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kinga, i dalej chodzę!!! ale nie we wszystko już wchodzę.KingaP pisze:osinka!! a chyba Ty najdłużej chodziłaś w swoich normalnych ciuchach...
sama jestem zdziwiona, zawsze byłam "przy kości", mialam tendencję do tycia, a tu tylko 6kg na plusie i mini brzuszek - poszło mi gdzieś w boczkiKingaP pisze:to Ty niezła jesteś, Ja - szczypior już dawno (od września) nie wchodzę np. w dżinsy. Zastały mi dresy albo cięzarówkowe
KingaP pisze:może zdążysz jeszcze ponosić. Najgorętszy czas przybierania mamy przed sobą. Ostatnio babeczka na szkole rodzenia (ta z którą mamy gimnastykę) powiedziała, że nie ma potrzeby przybirerać więcej na wadze niż 10-12kg. I ona jest tego przykładem. Z tyłu nie widać, że jestt w ciąży (39tydzień)