reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
Gratulacje! U nas nadal 4 zabki ale juz sie cisna 2 gorne dwojeczki :) Ale to jeszcze potrwa jak pojda w takim tempie jak 1 :)

reklama
Kropceka GRATULUJEMy pierwszych ząbków.
Basiek don't wory doczekasz się. I jeszcze bedziesz wpsominac czasy jak ząbków nie było!!! Kurcze one są ostre jak żyletki. Mała mnie dziś dziabła tak, ze az mi świeczki w oczach stanełay. nie wyobrażam sobie karmić takiego gryzonia cycem. Szacuneczek cycusiowe mamy.
A Marysi idą te górne zęby ale ją okropnie męczą.... i tempo też mamy żłówie. Takze Lilit forumowe siostry sie synchronizują.......;-)

Ja staram się już nie wypowiadać pytania:"Jakub, chcesz cycusia?", bo ten sKUBAniec w odpowiedzi gryzie mnie przez koszulkę.

A wczoraj zaliczył swoją pierwszą wizytę u dentysty. Pani obejrzała mu ząbki i stwierdziła, że są w porządku. Przestałam mu myć szczoteczką. Teraz myję gazikiem z malutką ilością pasty Colgate dla maluchów, a potem przecieram czystym gazikiem. Mały to uwielbia :-)

A+t+?, nasza dentystka mówi, że przy takich małych ząbkach gazikiem na paluchu jest dokładniej. A skoro tak mówi, to może ma rację :-)

moja gaziekiem ani pielucha nie chce...mamy szczoteczke taka co jest dziurka w raczce i Judi pozniej jeszcze raz sama sobie myje.

I chcialam pow ze dzis zobaczylam 5 zabka!prawa dolna dwojeczke!!i juz jest jej calkiej sporo :)

DZIŚ ROZMAWIAŁM Z DENTYSTKA POWIEDZIAŁA ZE PO KAŻDYM POSIŁKU POWINNAM MARYSI PRZECIERAZ ZĄBKI GAZIKIEM LUB PIELUSZKĄ! PO KAŻDYM, NAWET W NOCY. ZAŁAMKA JAK DLA MNIE. Nawet ja myję zęby dwa razy dziennie. Kurde. Nie wiem czy bedę pamietać.

reklama
Do góry