reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja też czekam w końcu na tą jedynkę, bo cholera widać ją już, ale jeszcze się nie przebiła :-( Już myślałam, że dzisiaj w nocy będzie cyrk, ale gdzie tam... 

trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
A jednak się przebiła ta jedynka :-) Właśnie przed chwilą ją dobrze wyczułam 

gratuluje Ani zabka,bzuia sie zapelnia co??
:-)
my wciaz czekamy,posmarowalm jej wlsnie dziasla,nawet dotkanas sobie nie dala,musi ja bolec,wiecie siedziala w lozeczku i plakusiala tak juz po cichu,jak ja wzielamto sie tak wtulila i inaczej niz zawsze sie zachowywala,w sumie juz dlugo tak nie bylo,aby plakala 20min

my wciaz czekamy,posmarowalm jej wlsnie dziasla,nawet dotkanas sobie nie dala,musi ja bolec,wiecie siedziala w lozeczku i plakusiala tak juz po cichu,jak ja wzielamto sie tak wtulila i inaczej niz zawsze sie zachowywala,w sumie juz dlugo tak nie bylo,aby plakala 20min
gratulacje dla Anusui ząbeczka

a mojemu coś niedługo będzie szło - od dwóch dni gryzie mnie po cycykach, a jak dzisiaj na basenie wgryzł mi się w ramię - to aż instruktorka mi go odrywała - do tej pory mam ślad po ugryzieniu ( a.... będziemy chodzić jeszcze dodatkowo w środę na basen - super)

a mojemu coś niedługo będzie szło - od dwóch dni gryzie mnie po cycykach, a jak dzisiaj na basenie wgryzł mi się w ramię - to aż instruktorka mi go odrywała - do tej pory mam ślad po ugryzieniu ( a.... będziemy chodzić jeszcze dodatkowo w środę na basen - super)
reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
u nas juz 8 idzie zabek :-) :-) :-) :-)
jak beda szly trzonowe o chyba tak nie bede sie cieszyc heh
jak beda szly trzonowe o chyba tak nie bede sie cieszyc heh
Podziel się: