Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystko mozliwe. Z tego co pisałaś to cykle masz 27-28 dniowe więc do okresu jeszcze pare dni a puki go nie ma to jest nadzieja [emoji5] trzeba być dobrej myśli.Nie chce iść robić sobie nadziei poczekam do końca tygodnia ...
Póki co panikuje hehe rano wstałam i pojawił się u mnie biały śluz przy podcieraniu najpierw 2 niteczki różowe później lekko zabarwiony na brązowo teraz znowu nic chociaż mam uczucie że mam mokro i jakby mnie zaraz miała @ zalać boli mnie też troche brzuch...25 dzień cyklu ...nie wiem co myśleć ...
Na 100% ciąża, mój pierwszy też taki byłHej test zrobiłam o 3:00 juz wrzucam fotkę. Moje objawy to delikatny ból brzucha od soboty (9dpo) i ból pleców jak na grype od wczoraj, piersi nie bolą, a w poprzednich ciążach bolały moze dlatego ze jeszcze karmię a i jeszcze jedno na pewno mam duży wzrost hormonów bo codziennie włosy mi wypadaly garściami a od paru dni nic.
![]()
Narazie cień cienia ale chyba już mogę zacząć się cieszyć [emoji4]
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi w poprzedniej ciazy w 24 dc nie wyszedl dopiero 27 dc wyszla bladziutenka 2 kreska a tez juz zwatpilam ze sie udalo
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje 2 kreseczek ☺ z kazdym dniem bedzie coemniejsza.
Co do terminu robienia testow ja mialam cykle 28/9 dni i w 25 dc juz mi testy pokazywaly wynik dodatni musialam robic testy bo bylam na luteinie i przed odstawieniem musialam zrobic test. Mysle ze jak ktos ma bardzo dlugie cykle to trzeba czekac w iñnym wypadku jak ma wyjsc to wyjdzie wiec dziewczynki te z 1.08 @ testujcie i czekamy na zdjecia ☺