cristalrose wszystko pięknie i to się wie ale jak ktoś lubi jeść to klops, mus to ścisła konkretna dieta.
Ja Ci powiem że każda dieta jakoś pozytywnie wpłyneła na moje nawymki żywieniowe na stałe. Przede wszystkim miałam świadomośc co z czym można łączyć, co czym zastąpić i nawet póżniej kiedy już na ścisłej diecie nie byłąm to te regóły stosowałam...i sosuję

Nie miałam też jakiegoś jojo po żadnej diecie nawet kopenhaskiej czy kapuścianej bo je właśnie traktowałam jak coś wstępnego przed dietowaniem....a SB najlepiej stosować wczesna wiosną, kiedy jeszcze jako takich owoców nie ma, bo jak sa te sezonowe to faktycznie szkoda;P
Na mnie nie działa odstawienie słodyczy czy chleba, to dla mnie za mało, musi być dieta...
Z kolei co do tabletek wszelkich jestem dość sceptycznie nastawiona, nie wierzę w ich dobre działanie, no chyba że jakiś chrom z jodem(polecam na podkręcenie metabolizmu) czy ocet jabłkowy (Cidrex), no chyba zę ktoś ma przepisane przez lekarza pod jakimś wskazaniem to ok ale nic mocniejszego na własną rękę!