reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

reklama
Witaj Lucy! Oj ja też wiem co to znaczy być zapracowaną mamuśką i też na nic nie mam czasu! Współczuję Chomisiowi tej alergii.Pozdrowionka!

Trzymamy kciuki za Kubuska.Wspolczujemy biednemu Chomisiowi alergii.Mamy nadzieje, ze wszystko sie pouklada bo wiem co to znaczy jak czekasz na wyniki.Jak czekalam na wyniki na zoltaczke C i na cytomegalie to btlam lekko nieprzytomna.Na szczescie oba byly negtywne.I na pweno u waszych dzidzi tez sei wszystko ulozy, trzymamy kcikuki z Malutkiem.

My również myślimy o kłopocikach listopadowych dzieciaków i trzymamy kciuki za pomyślne wiadomości.
U nas w ostatni dzień wczasów przyplątał się kaszel, najprawdopodobniej od kataru. Co prawda Martynka kaszle kilka razy w ciągu dnia i chwilę przed snem, ale nie jest z tego powodu zadowolona :baffled:, bo się wybudza. Jutro przejdziemy się do przychodni tak na wszelki wypadek, żeby nic się nie przyplątało poważniejszego, bo już gardło dwa tygodnie temu było chore. Lepiej na zimne dmuchać. Na razie mamy syrop i krople do nosa. Zobaczymy jutro, czy to starczy - mam nadzieję, bo innych objawów nie ma.

Mojego babelka jak pokasluje, to smaruje na noc bambino i na to kamforka i pomaga jak reka odjal.
Martynce na pewno sie poprawi.Trzymamy kciuki.

hmmmm Kasiu. też tak pomyślałam o zmianie miejsca i klimatu. na pewno to nic poważnego ale lepiej zbadać. całuski.

reklama
wlasnie...zmiana klimatu jest bardziej odczuwalna dla maluszkow. Nasz Kuba ma katarek...wczoraj chlodzilismy sie w Gal. Kaz.....

Do góry