zyrraffka
Szczęśliwa mama
Teraz powiedziala mojemu D oczywiscie nie mi,zebym nagrla na plye zdjecia jakies małego, juz ja jej nagram, wszystkie tylko takie na ktorych on jest ze mna hehe,ciekawe co powie jedza stara !
hehehehehe ale się uśmiałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz powiedziala mojemu D oczywiscie nie mi,zebym nagrla na plye zdjecia jakies małego, juz ja jej nagram, wszystkie tylko takie na ktorych on jest ze mna hehe,ciekawe co powie jedza stara !
mój B tez woli z moją mamą pogadac niż ze swoją, prawie wcale się z nią nie spotykajak tylko zaglądnę na ten wątek od razu mi się humor poprawia
a co do tego jakimi my będziemy teściowymi to wiele zależy od nas samych, ja mam nadzieję że taka nie będę i zrobię wszystko
np. moja mama także mogła by zapisać się do tego klubu a sama jest zaj....tą teściową i mój mąż ją uwielbia, czasami mam wrażenie ze ma o wiele lepszy kontakt z moja mamą niż ze swoją
przez kilka lat w stosunku do byłej narzeczonej mojego brata także była ok
Ale coś takiego jest, że to zawsze mamusia synusia jest taka upierdliwa. .
Upierdliwa to będę z pewnością
ale mam nadzieję, że nie wredna :-)po warunkiem że kandydatka okaże się być tą odpowiednią i przejdzie wstępną klasyfikacjęTo ja już współczuje mojej przyszłej synowej![]()
Upierdliwa to będę z pewnością
ale mam nadzieję, że nie wredna :-)

ja rozumiem, ze mozna sie pomylic raz ale caly czasto chyba ja mam najlepsza tesciowa- nie znam jej, nigdy jej nie spotkalamMoja i tak Twoją przebijaMój ma prawie 6 miesięcy i 4 razy go widziała... Jak się urodził myliła jego imię...
to chyba ja mam najlepsza tesciowa- nie znam jej, nigdy jej nie spotkalam
zyje sobie w moim miescie ale jest schorowana dziwaczka zamknieta w swoim swiecie
na mojego syna mowi Iwan i kaze sie nazywac matrioszka
smieje sie ze tak naprawde to mam zlota tesciowa bo w nic sie nie miesza i daje nam spokoj
choc ostatnio przebakiwala cos o tym ze chce mnie poznac (po prawie 4 latach malzenstwa)