Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widzisz,ja nie sądzę że jak sie je biały chleb to się szkodzi !!! poprostu każdy przypadek jest inny.Dziewczyny a dlaczego sądzicie, że jak matka karmiąca je chleb biały to może szkodzić dziecku?
RENIFER wysypka może by zeszła z buzi Twojego dziecka, gdybyś nie wcinała tyle króweka ja ma jeszcze jedno pytanie z innej beczki...
czy szczepicie dziecko? nam nie schodzi wysypka od 2 miesiecy i lekarz nie kazał szczepic...

.Mokka 27 podaj przepis na to ciastotak apropo Świąt to jest to faktycznie najpaskudniejszy okres dla mamy na diecie, te kuszące smakołyki !!!!!!!!!!!!!! wokoło, STRASZNE
ja staralam sie omijac kuchnie szerokim łukiem, upiekłam sobie tylko ciasto bez mleka i jajek i zabronilam innym go podjadać pod grożbą zgładzenia i dzięki temu jakos przeżyłam![]()

, bo ja też jestem na głodzie 

.:-Niestety nie mam na to sposobu, ja też dostaję już świra z powodu braku słodyczy we krwiagamal masz racje z tymi krówkami, tylko ze ja je jadłam trzy ostatnie dni.... a wczesniej nie i wysypka tez była...
w ogóle to ja nigdy nie jadłam słodyczy, w ciazy mi sie tak przestawiło; po porodzie tak samo... szaleje z tego powodu... macie na to jakis sposób? myślałam o flipsach tofi w zamian...

, a szczególnie czekolady i ciast.