Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też do pewnego czasu się tym zajadałam, dopóki nie odkryłam, że mogę jeść herbatniki holenderskie. Chociaż jeszcze od czasu do czasu, zjem chlebek z cukremwiecie co... jest cos słodkiego dla mnie - zupełnie dozwolonego... i to jest tak banalne ze o tym nie pomyslałam... dopiero sąsiadka mnie oświeciła... mianowicie chleb z margaryną bezmleczną i z ... CUKREM!!!
kurde, do kawki w sam raz i nie trzeba myslec o krówkach!!!
a ja głupia nie pomyślałam o tym...

A mogłabyś nam napisać,co to jest za tajemnicze "coś".U nas po wyeliminowaniu wielu produktów jest poprawa,ale kilka miejsc jest jeszcze szorstkich,szczególnie w okolicy dolnej części pleców i rączki.dziewczyny nie wiem czy to Wam cos pomoze ale od dwóch dni kąpie małego w roztworze do kąpieli oilatum plus...czymś co zabija bakterie , miedzy innymi gronkowca... mamy niesamowitą poprawę - skóra zaczeła wyglądac jak skóra, jestem w wielkim szoku... mamy teraz tylko pare placków na plecach... oczywiscie nie mam zamiaru kąpac malego w tym cały czas, chce by organizm sam tez powalczył z tymi świństwami, ale te wypryski spowodowane były głownie słodyczami czyli moja głupotą wiec chciałam sie ich jak najszybciej pozbyc...
Dzięki wielkie.rozalko nam pomaga OILATUM PLUS - ROZTWÓR DO KĄPIELI... o to mi chodziło