Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też do pewnego czasu się tym zajadałam, dopóki nie odkryłam, że mogę jeść herbatniki holenderskie. Chociaż jeszcze od czasu do czasu, zjem chlebek z cukremwiecie co... jest cos słodkiego dla mnie - zupełnie dozwolonego... i to jest tak banalne ze o tym nie pomyslałam... dopiero sąsiadka mnie oświeciła... mianowicie chleb z margaryną bezmleczną i z ... CUKREM!!!
kurde, do kawki w sam raz i nie trzeba myslec o krówkach!!!
a ja głupia nie pomyślałam o tym...

A mogłabyś nam napisać,co to jest za tajemnicze "coś".U nas po wyeliminowaniu wielu produktów jest poprawa,ale kilka miejsc jest jeszcze szorstkich,szczególnie w okolicy dolnej części pleców i rączki.dziewczyny nie wiem czy to Wam cos pomoze ale od dwóch dni kąpie małego w roztworze do kąpieli oilatum plus...czymś co zabija bakterie , miedzy innymi gronkowca... mamy niesamowitą poprawę - skóra zaczeła wyglądac jak skóra, jestem w wielkim szoku... mamy teraz tylko pare placków na plecach... oczywiscie nie mam zamiaru kąpac malego w tym cały czas, chce by organizm sam tez powalczył z tymi świństwami, ale te wypryski spowodowane były głownie słodyczami czyli moja głupotą wiec chciałam sie ich jak najszybciej pozbyc...
Dzięki wielkie.rozalko nam pomaga OILATUM PLUS - ROZTWÓR DO KĄPIELI... o to mi chodziło