reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Klub Mam Zombi :)

Adaś tez gryzie wszystko co mu wpadnie w łapki,a najlepiej nasze palce:-Da o slinieniu sie to juz nie mówie tyle tego jest:baffled:ale jak powiedziala Karola-slinienie nie oznacza zebów;-)
Adaś zasnął o 19:30 obudzil sie o 20;10:baffled:z placzem-wiec dlugo nie pospal.ALe nie wyjelam go z łóżeczka tylko glaskałam po główce,gdy to nie pomoglo-posmarowalam dziąsła żelem-i......cisza:szok:przestał płakac,jeszcze sobe pokwekal przez 15 min i zasnął(odpukac)
Jeszcze tylko o 23 karmienie w pólsnie-mleko z kaszka,nastepne smarowanko-i mam nadzieje dotrwac do rana:tak:(odpukac)

reklama
Kira Karolki nie powiedzialy tylko powtorzyly po pani doktor:-D:sorry2:
no to wszystko wskazuje na to ze Adasiek tez cierpi na zeby:tak:bidulek...ja moze tez rano posmaruje dzisla jak sie bedzie krecil, nie wpadlam na to:zawstydzona/y:

Wiem:happy2:zarotwalam-a pozatym nie mowie ze tak nie jest:-D
Powiem ci prawde ze ja tez wczesniej na to nie wpadlam:no:maz powiedzial zebym moze sprobowala posmarowac skoro nic nie dziala-i pomoglo,tylko ciekawe czy zawsze pomoze:baffled:no ale dobra nasza ze pomaga choc na chwilke:tak:

wiesz wazne ze spi!!! czasem to moze sie nawet przyzwyczaic ze mu tam pogrzebiesz, pobedziesz z nim i to tez pomaga:tak:te dzieciaki juz sa cwaniaczki male:sorry2:
moj narazie spi ale malo zjadl:baffled:mam nadzieje ze do 1 wytrzyma bo to jego pora:-Doby tylko mu sie nie odwidzialo jak Waszym maluchom:-(boje sie troche bo widze ze z tym kiepskim spaniem to na kazdego pora przychodzi:baffled:

A my nie smarujemy żelem ale kupiłam taki zestaw trzech szczoteczek firmy canpol i tam jest szczoteczka silikonowa do masowania dziąseł i widze ze to przynosi ulge :tak: naprawde polecam koszt 9zł :-)

Mój mały tez bierze wszystko do buzi a najchętniej to swoje paluszki, śliniak i pieluszkę. Ślinienie się właśnie zaczęło ale to akurat nie oznacza ząbkowania. Chyba jednak zaopatrzę się w jakiś żel żeby później nie wysyłać męża po nocy do apteki :D

Hehe wlasnie chcialam napisac ze temat i tak przeszedl na ząbki.:-D to troche Natalia miala racje:-p
Kira to Adas tez juz moze na te zabki cierpi, a ma spuchniete dziasla?

Ewelia wlasnie ja tez myslalam ze maja byc spuchniete a u nas nie sa tylko takie ostre mam wrazenie i czerwone:baffled:ja tam sie nie znam i uwierzylam lekarce:sorry2:chociaz to pewnie zalezy od tego na jakim etapie jest zabkowanie:-pmoze jakis etap przeoczylam albo jeszcze nadejdzie:-D

reklama
Ja musze jutro obejrzec Zuzi te dziaselka dokladnie bo cos z nockami tez nieciekawie, teraz sie obudzila i kreci sie i usnac nie chce.

A jakiej masci uzywacie na dziasla, moze sobie tez zakupie na wszelki wypadek.

Do góry