Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

potem obudzil sie o 6:30-zjadl i zasnal i wstal o 8:30-wiec gdyby nie te straszne 2 godz to noc niezla
-z tym ze znowu akcja z łózeczkiem
tak mi sie wydaje-co ty Karolka polecalas kupic??
pisza ze po 2 krople 2 razy dziennie ale mi lekarka powiedziala zeby po 5 kropli dawac 2 razy do 2 nie dzialaja i tak dajemy czasem nawet wiecej bo 3 razy. Ale to sie nie wchlania wiec nie zaszkodzi.
czasem to juz chce do pracy pojsc i po powrocie poswiecac caly czas dziecku a wtedy nie zdaze sie zmeczyc i zdenerwowac - tak jak to wlasnie ma moj maz, ktory po powrocie gada i smieje sie z malym a ja na nic nie mam sily. Jestem zdania ze najgorsze beda pierwsze dni rozlaki a potem juz bedzie ok. Na szczescie nie bede siedziala w pracy 10h a pewnie ok 7 a na tyle juz malego zostawialam

ja czasami mam dosyć przy jednym dziecku a co dopiero mieć dwoje i to starsze trzeba zaprowadzić do szkoły a drugie malutkie a takie wyjście to jest cała wyprawa
trzymam za ciebie i twój wypoczynek w Polsce bardzo mocno kciuki!
Czasem marze zeby go ktos zabral choc na 2-3godziny 

dziecko, praca, dom, obiady, pranie, prasowanie, sprzątanie itd Teraz to wszystko robie spokojnie mając małego przy sobie a potem będzie ciągły wyścig z czasem, bo będzie go na wszystko brakować :-( Ale nie my pierwsze i nie ostatnie więc musimy to jakoś przetrwać.
Nie myslalam nigdy ze bede marzyc zeby zjesc spokojnie objad... a jak widze meza bawiacego sie z mala to mi smutno ze sie tak smieja i mysle ze to niesprawiedliwe bo ona zna tylko wesolego tate bo nie ma okazji sie zdenerwowac na jej humory, nie ma okazji sie nie wyspac ani zmeczyc noszeniem przez pol dnia
I tez mysle czasem jak to bylo jak Zuzia kopala z brzuszka, nie mialam pojecia jak bardzo zmieni sie nasze zycie, hehe chociaz w gruncie rzeczy to w wiekszosci na lepsze bo dziecko to prawdziwy skarb.