reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam Kobitki :-)

Miłego dnia Wam życzę i niestety muszę spadać - mój A. wrobił mnie w jakieś zakupy w sklepie motoryzacyjnym, a później wizytę u mechanika :confused:
Mam nadzieję, że dokonam odpowiednich zakupów ;-) :-D
papa

P.S. Dominika - gratulacje!!!

reklama
hej Kochane;-)

caroline: śliczne dzieciątko:tak:mi również podoba się Franek:tak:

iza: dużo zdrówka dla Twoich Skarbów

kasia: super fotki:tak:

anja: znam ten ból:cool:dzieci, dzieci dzieci. a gdzie wybieracie się w podróż??

my od poniedziałku w domku, zaginęliśmy w boju, bo było mnóstwo sprzątanie i zrobiliśmy małe przemeblowanie:cool2:także codziennie coś:-)pogoda cudowna, więc korzystamy jak się da:happy:a tak to dzieci, dzieci... i jeszcze raz dzieci:sorry:

jutro Rita ma mieć kontrolę w A.M... i zrobiliśmy jej badanie moczu i okazało się, że ma białko!!! jutro na 8 mają jechać! normalnie ręcę opadają!! jak nie to to co innego!! lekarz powiedział, że ma go bardzo mało, ale nie wiadomo jak się skończy:-(a już tyle była bez leków:crazy:

u mego lubego odrobine lepiej,więc powiniem się z tego wygrzebać!!

no, nic spadam obiadek dzieciom robić, bo zaraz tesciowa przyjedzie, bo ma wolne, 2 tyg u niej byliśmy a ona nadal teskni:rofl2::-)

ehhh mialam zarabiscie dlugi post i sie poszedl czorchac
zimno i dupnie bo mala kaszle
ide wieczorem na joge to sie troche powyginam:-p

hej laski, wpadam na chwilkę zameldować tylko, że 9 października rano będę miała cięcie. Agatka jest sporo większa od Zuzi i po cc lekarz w tym wypadku nie chce ryzykować porodu SN. Zatem za 10 dni Agatka będzie już na swiecie :-)

Abeja - to już bardzo niedługo!! :-):-)

u nas kolejne wiadomości o synku :tak:
dziś miałam kontrolę u mojej ginki.
No i tak: Tymus na bank jest Tymkiem (pokazał przekrój przez swoje jajeczka i siusiaka ;-);-)). Jak to ginka stwierdziła, "interes ma bardzo duży" :-D:-DMały waży ok 560g:tak: rusza się niesamowicie i ciągle się wiercił :-D Ginka pomierzyła go, sprawdziła czy jest ok i stwierdziła że ma: duży brzuch, duży "interes" i duże oczy :-D:-D
Ze mną też wszystko ok jest ok, żelazo nadal mam brać, ale nie więcej niż jedną tabletkę, bo bez sensu żebym z zaparciami walczyła.
Dostałam skierowanie na badanie obciążenia glukozą, 75g :szok: ta przyjemność czeka mnie za ok 2 do 4 tygodni:tak:
No i natamycynę na grzybki, gdyby jakaś infekcja mnie zaatakowała;-)
jestem bardzo zadowolona i mocno uspokojona :tak:chociaż ruchliwość mojego dziecka raczej nie dawała mi powodów do niepokoju ;)

cześć ;)
jak miło i fajniusio czyta się wieści co u Waszych dzidziolków w brzusiu!!!

mój synus się wczoraj szykował bo dziś w szkole bedzie opowiadał o Chicago ;) ciekawe jak mu poszło?!
Ja chce pogodę słoneczną!:cool2:

witajcie w ten pochmurny dzionek:tak:

jak Wam nocka minęła? u nas nieciekawie Antoś się buntuje i che ciągle cyckować!!:wściekła/y: normalnie coś trafia!!

minka: napewno dobrze mu poszło!!

abeja: już niedługo będziecie w komplecie:tak:

ivi: cieszę się, że wszystko dobrze z Waszym Dzidziusiem;-)

iza: jak dzieciaczki? i jak Ty się miewasz??

a ja siedzę jak na szpilkach i czekam na wiadomości... idę śniadanko zjeść, może zaraz zadzwonią. trzymać kciuki, żeby jej w szpitalu nie zatrzymali!!

Cześć mamuśki

Cris - kciuki mocno zaciśnięte! Oby było dobrze z Ritką.

Minka - ach ten Twój orzełek :tak::-) mój dziś ma ten test z całej 2 klasy, ostatnio do szkoły nie chodził bo chory to teraz też bez przygotowania. Trzymajcie kciuki za niego....

Ewunia - a jak się czujesz na ostatku ciąży? Humorek widzę dopisuje? Będziemy odliczać razem z Tobą.

Anja - jak było na jodze? Pewnie kwiat lotosu to dla Ciebie pikuś? Świetne plany podróżowe Wam się kroją... To oczywiście wycieczka zorganizowana przez biuro? Czy sama organizujesz?

Ivi - interes duży :-D dobre... Fajnie że same dobre wieści usłyszałaś.

Caroline - jak sobie poradziłaś z zagadnieniami moto?

Marta - dasz się naciągnąć na codzienne wieczorne wspólne bieganie w ramach "trzymania formy"? Bo mi ostatnio brzuch się powiększa ghrrr :wściekła/y:

U nas niestety nadal szpital. DD nadal kaszle i smarka ale na test go puściłam dzisiaj do szkoły. Zaległości coraz większe się robią... a on leniuszek.
Pat ma tylko katarek, ale wodnisty, no i kupa goni kupę więc może jednak to na zęby? Ostatnio namiętnie buduje domki z klocków, nie mam dziecka haha. Złości się jak nie wychodzi ale próbuje dalej.
Mnie wzięło, głowa boli, drapie w gardle, lekki katar ale źle nie jest i do łóżka mnie nie ciągnie. Nie dam się i już :sorry:
Jarek też twierdzi że coś go bierze, no ale do pracy poszedł. Zobaczymy w jakim stanie wróci.

reklama
Dzień doberek

Cris mocno trzymamy kciuki i czekamy na wiadomości...Bedzie dobrze.Cieszę się,że Twój mąż ma się lepiej :-)

minka masz zdolne dzieci...To chyba po Tobie mają :-)

iza mogę biegać tylko chyba muszę sobie buty kupić do biegania :-)

ivi jak Oliwia miała duży brzuszek to mój lekarz się cieszył,bo to oznaczało,że jest najedzona :-)

abeja no to zostało 9 dni...pewnie już się doczekać wszyscy nie możecie :-)

Ja bym gdzieś z małą na spacer poszła,ale nawet słońce nie świeci.Miałam plan na Sopot,ale w taką pogodę to daleko nie zajdę.W domu zimno jeszcze nie grzeją.Oliwia śpi z nami,bo jak budzi się w nocy to jest zimna jak lód.Trochę się rozkopuje,ale jak ja marznę pod kołdrą to ona pewnie też.Może dzisiaj zaczną grzać :-)
Idę muchę zlikwidować bo mi tutaj bzyka od rana....:eek:

Do góry