Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Jak nie należy do tych domyślnych, to uważam, że trzeba nakierunkowac - działanie typowo wychowawcze
Pamiętajcie, że są rzeczy, na które faceci w życiu sami nie wpadną, bo mają inną naturę niż my, kobiety, i jeśli mama ich nie zdołała wychowac tak, żeby zwracali uwagę na potrzeby żony, to trzeba samemu ich ukierunkowac odpowiednio
i to od początku małżeństwa.
Pamiętajcie, że są rzeczy, na które faceci w życiu sami nie wpadną, bo mają inną naturę niż my, kobiety, i jeśli mama ich nie zdołała wychowac tak, żeby zwracali uwagę na potrzeby żony, to trzeba samemu ich ukierunkowac odpowiednio
i to od początku małżeństwa.
Nagadałam swojemu okropnie.. może nie za dużo, ale za to bardzo dosadnie. Połozyliśmy się spać chyba o 5 rano... na szczęście on ma luz do końca tygodnia, ja też więc wstaliśmy dziś o 11.
A ja już tak strasznie chciałam wziąć te dwa i je wpałaszować, że w końcu wpadłam w rozpacz, pobeczałam się że mi zrobił a teraz zabiera i mało w niego naleśnikiem nie rzuciłam hehehe

(nie mam męża tyrana - ma po prostu specyficzne poczucie humoru i jest strasznym złośliwcem
). Kasjerka jak się oburzyła
Zapytała jak ja z takim wstrętnym mężem wytrzymuję 
Jeżeli facet Joasiek w czymkolwiek przypomina mojego to mogę tylko przypuszczać, że skarpetka leciała nad stołem