Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Dba o nas, pogania, żeby nie przegapić czegoś, żeby o wszystko zawczasu się postarać, zakupy, lekarz, dowiedzieć się, gdzie się zgłaszać do szpitala itp
) no i oczywiście rozmowa, co kupować już, a z czym czekamy na styczeń (tzn po świętach, bo może Mikołaj coś przyniesie;-) ). Ja zasadniczo luzak jestem, nie spieszy mi się zbytnio, mówię, że z jeden sweterek bym kupiła, więcej nie, bo pewnie mały dostanie od ciotek, a jak nie, to dokupisz, jak będę w szpitalu. I to było to! Bezradność w oczach na myśl, że on miałby sam wybierać ubranka w takim rozmiarze
. To była pierwsza taka sytuacja, do tej pory chodziliśmy oglądać wózki, łóżeczka itp i był bardzo zaangażowany
Mój mężczyzna jest "średnio" zaangażowany w to całe przedporodowe zamieszanie. Wszystkim, tzn zakupami i przygotowaniami zajmuję się sama, ale nie narzekam a nawet tak wolę.. przynajmniej nikt mi się nie wtrąca na co wydaję pieniądze
A obiadki gotuje najczęściej moja mama i tylko nam podrzuca do podgrzania, więc żyć nie umierać 

Bo kupił lampkę do powieszenia nad łóżeczko, ale nie chciało mu się już jej powiesić
i jak zwykle usłyszałam "juuuutro". Więc jak zaczęłam płakać i narzekać, że nic go nie obchodzi, to skończyło się na niezłej kłótni :-( Okropnie się dzisiaj czuję z tego powodu grrrrr..
Ja nigdy nie byłam aż tak zdesperowana, żeby posunąc się do takiego czynu, mój mąż od początku poświęcał dzieciom dużo uwagi i czasu, ale zdaje sobie sprawę, że zmęczenie jakie się odczuwa, szczególnie przy opiece nad pierwszym dzieckiem (potem człowiek ma już większą wprawę) może doprowadzic do tak desperackich czynów.