rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Coś w tym jest.A ja już też tęsknię,za łaskotaniem w brzuchu.....Ale wiem,ze u mnie to efekt odstawiania od cycusia.No i muszę trochę zdrowie podreperować.To jest jak nałóg.Jak widac na zdjeciu moim w avatarze
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś w tym jest.A ja już też tęsknię,za łaskotaniem w brzuchu.....Ale wiem,ze u mnie to efekt odstawiania od cycusia.No i muszę trochę zdrowie podreperować.To jest jak nałóg.Jak widac na zdjeciu moim w avatarze
![]()
za rok zaczynam starac sie o drugie malenstwo. to juz kwestia postanowiona. juz nie moge sie doczekac. (dziecka, nie starania)
Coraz intensywniej ostatnio o tym myślę, za jakieś pół roku zaczynam łykać kwas foliowy 
Po ostrej diecie bezmlecznej i bezjajecznej,czuję osłabienie.Więc przynajmniej muszę wrócić do normalnego jedzenia i łykania regularnie witamin.a co Ci dolega![]()
Dziewczyny -podziwiam Was za takie postanowienia(z reszta nie bardziej niz wszystkie nasze z lutowe mamusie z 2,3 a nawet 4 pociech.
Ja sie jednak wypisuje. Moja córcia bedzie rozpieszczona jedynaczka:-)![]()

Ale Madzix szanuje Twoje podejście...JA tez chcialabym juz miec Dzidzie w brzuszkuAle jednak jeszcze poczekam. Bardzo bym chciala aby drugie dziecko urodzilo sie tez w lutym albo moze w styczniu. I tak sobie mysle ze to pewnie bedzie dopiero w 2010.