reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kolejne dziecko

No to dobrze, że czujesz się super :tak: Bieganie przy dziecku ze złym samopoczuciem to nic przyjemnego :baffled:

A wiadomo już, Marzuś, czy to drugi synuś czy może córcia :confused::happy2:

reklama
Jak robiłam sobie ostatnie USG to jeszcze było za wcześnie. Myślę, że kolejne (już chyba w grudniu) może wykazać. Jeżeli oczywiscie dzidzia zechce pokazać co tam ma między nogami;-). Tak naprawdę to chciałabym córeczkę. Już teraz jak wchodziliśmy do sklepów z ubrankami dla dzieci, to mąż musiał mnie pilnować, żebym nie kupiła Robertowi sukieneczki, bo takie były śliczne. No i byłoby 2:2 i chłopaki nie mieliby satysfakcji, ze mają przewagę:tak:. Ale ostatnio, jak prasowałam ubranka Roberta to pomyślałam, że moglibyśmy mieć drugiego synka. No i chyba rzeczywiscie wszystko jedno. Co Bóg da, będzie kochane.

Marzuś my również GRATULUJEMY :tak:
troszeczkę Ci zazdroszcze ;-) ostatnio zaczęłam już myśleć o kolejnym Bobasku a tu...proszę Mama Lutóweczka w 17 tyg :-) super :happy2:
my również się nie zabezpieczamy-jak Bóg da, to Dzicia będzie :-D
powodzenia i przyjemnej ciązy :tak:

super MARZUS ze sie dobrze czujesz!!!! juz 17 tydzien..mowie czas leci....juz niedlugo polmetek...szok!!!! ale fajny szok!!!:-):tak::-D

No, w końcu udało mi się wstawić drugi suwaczek (nieoceniony pomocnik joasiek'i). Zmobilizowała mnie do tego susumali - dzięki ;-).
oska - trzymam kciuki!!!! POWODZENIA, próbujcie dalej.

za rok zaczynam starac sie o drugie malenstwo. to juz kwestia postanowiona. juz nie moge sie doczekac. (dziecka, nie starania:-p)

reklama
Do góry