Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wiecie co ja się trochę boję rodzici w poliklinice Arciszewskiego :-[ - ale tak szczerze mówiąc to wolałabym tam ze względu na komfort jaki gwarantują ;D
Wszystko mi zuzyjecie u Arciszewskiego ;D i końska igła kroplówę mi podadzą ;D . Tuska a czego sie boisz?? Co do testów to daj sobie na luz. Robiłam jak byłam 1 raz w ciązy i wszędzie wychodziła mi dziewucha a syn sie objawił. Na nastepnym USG zapyaj to przynajmniej większa pewnosć będzie.
boję się tego, że w razie jakiejś komplikacji z maleństwem po porodzie Arciszewski nie ma specjalistycznego sprzętu ... do ratwoania maluszków i wtedy wiozą karetką do szpitala ... a jak nie dojadą na czas ... własnie się tego boję/.
moja koleżanka z roku rodziła tam i jedno dziecko jej zmarło (bliźniaki miała) sprawa obecnie trafiła do prokuratury
I JA SIĘ TEŻ TEGO BOJĘ - ale chciałabym tam rodizć z względów komfortowych
HEHEH "ANIOŁEK" PODESŁAŁ MI LINKA Z TYESTEM I WYSZLO ZE 57% TO dziewuszka a 43% to chłopczyk będzie .... ja myśle ze to bedzie chłopczyk ... ale nie ważne ABY ZDROWIUTKIE BYŁO MALEŃSTWO
;D ;D ja tam wole Arciszewskiego... ja zwyczajnie mam przekonanie że niektorych rzeczy sie nie uniknie... i jezelima być dobrze to bedzie i u Arciszewskiego
Ja też u Arciszewskiego zamierzam rodzić. Fakt, trzeba dopłacić ale przynajmniej wiadomo za co. Mnie przekonało to, że tam jest jedna pielęgniarka na dwoje noworodków. A na Warszawskiej jak przedtem rodziłam to nie raz musiałam się jakiejś naszukać, w nocy to było wręcz nierealne żeby jakąś znaleźć (chyba że pod lekarzem ). Do PSK rodzić nie pójdę bo to jedna wielka rzeźnia.
Żużaczku pewnie u Arciszewskiego wszystkiego nie zużyjemy ale coś słyszałam, że też ma jakieś limity ale najlepiej będzie zapytać w klinice.
Nierozumiem jak można odgórnie nakładać jakieś limity na urodzenie dzieci, jak tak dalej pójdzie to kolejki do kostnic będą bo limity......
limity są na refundacje NFZ :-( niestety u nas w Polsce taka moda... a do tego oni mają inny limit... zwyczajnie nie mają miejsc dla wiekszej ilości pacjantek... :-(
Ja już rozmawiałam z lekarzem... i ze wzgledu na to, ze mam cesarke na życzenie ... powiedział, ze nie bedzie z tym problemu.. umawiająn a termin i sie idzie:-)
MAMUŚKI ;D co robicie dziś na o b i a d e k ja na zyczenie MĘŻULKA robię babkę ziemniaczaną hihihi juz mi slinka cieknie na myśl o jedzonku :laugh: ale jakos mi się nie che R O B I Ć - ale ze mnie leniuch