reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć :)
o patrzę że dziś nie byłam pierwsza hihihihi :)  Aniołku :angel: jak się dowiesz co nosisz w brzuszku to dawaj szybko znać ... i nie martw się napewno będzie wszystko ok :) 
ja mam USG  21.03  i może wtedy jak będzie okazja (tzn. jak Mężuś się nie wybierze ze mną >:D) to się spytam czy u mnie to chłopczyk czy dziewczyneczka ... oj już się nie mogę doczekać.
Powiedzcie mi jedną rzecz bo za bardzo nie rozumiem ... :( na suwaczku pokazuje mi 27 tydzień i pare dni - a jak miałma wizyte w środe u lekarza to powiedział że to 28 tydzień ... to wkońcu jak to jest ...  :-[??

reklama
Tuśka bo 27 i kilka dni to jest własnie 28 tydzień... znaczy to jedynie tyle że 28 tydzień trwa a 27 już sie skończył ... zawsze jak na suwaczku jest pokazany jakiś tydzień to oznacza, że on już minął a trwa kolejny czyli u Ciebie 28

może wg usg masz inny termin... podaj mi pierwszy dzień ostatniej miesiaczki a zaraz sprawdze...
bo lekarze czesto sugeruja sie terminem z usg... ale u mnie termin z usg jest identyczny jak z wyliczany z terminu okresu

Czesc Dziewuszki. No to i ja sie dołczę do Was. Jestem juz mama Izy (26.05.2003) i teraz spodziewam sie dzdziusia na początku listopada. We czwartek ide do ginekologa. Mam pytanie ile kosztuje wizyta u Arciszewskiego i ile kosztuje porod u niego. Ize rodzilam na Warszawskiej i powiem szczerze ze najgorzej nie wspominam tego wydarzenia. Ale z drugim dzieckiem marzy mi sie odrobina komfortu. Pozdrawiam Was serdecznie.

Agnieszka

Cześć Aguś:)
Wizyta u Aricszewskiego razem z USG zwyklym kosztuje 120 zł ale ile sama wizyta to musisz tam zadzwonić i się dowiedzieć:)
"Aniołek" zamierza tam rodzić więć jeste pewnie dobrze poinformowana ...

ANIOŁKU ---> ostatniął miesiączke miałam 5 wrzesień 2004 ... ;D no i według Twoich wyliczeń który to jest tydzień .... :)
ja już się w tym wszystkim pogubiłam :-[ i sama nie wiem jak ja mam to liczyć ...

Witaj Aga! Może odradziła bym Ci chodzenie do samego Arciszewskiego, zrobił się z niego kasiorób (nie tylko moja opinia) z tej kliniki Asiolek poleca dr. Nowaka a ja lek. Lenczewskiego (jest też chirurgiem od cesarek). Obie z Asiołkiem jestesmy b. zadowolone z tej kliniki i obie bedziemy tam rodzić. Wizyta u lenczewskiego kosztuje 60zł, z usg 100. Ja tez pierwsze dziecko rodzilam (7 lat temu) na Warszawskiej i choć był to p. eko i warunki miałam extra to obsługa porodu i po - horror. Nigdy więcej! Na koniec zarazili mi synka gronkowcem. koszmar. Baaaaardzo sie ciesze, ze nie bede sama na forum, bo dotychcasz byłam oststnią z terminów liczać.... a ty będziesz za mną hahahaha. Witaj! Baaardzo nam miło!. ;D

Dziewuszki.... Betti nam sie chyba posypała? Nie ma jej i nie ma ;D ALE FAJOWEGO KOCIAKA MAM CO? CHOCIAZ NA OBRAZKU

reklama
Mi rowniez jest milo. Jak narazie jestem umówiona na Radzyminska do Ostapiuka - duzo dobrego o nim slyszalam. Ja bylam juz u gina i mialam robione usg ale ten patałach mnie nastraszyl ze tetno plodu jest za niskie 113 wiec chce sie skonsultowac z innym lekarzem. Tym bardziej ze jak bylam u niego to byl 5 tydzien. Mam nadzieje ze sie mylil. Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry