Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No ja dzisiaj tez nie jestem w skowronkach od rana wszystko mi za mocno pachnie. Najgorsze było gotowanie obiadu A tu rodzinka głodna i nie moge strajkowac
Pozdrawiam serdecznie w ten paskudny dzien
Dobreeeee. Ale w takiej sytuacji chyba obie z Izą umarłybyśmy z głodu. On ma do gotowania 2 lewe łapy albo i tego nie Dziwne ale z Iza az tak nie miałam wyostrzonego węchu. Owszem nie mogłam jeżdzic autobusem, czekac w przychodni obok spoconych ludzi ale we własnej kuchni jakoś funkcjonowałam - a teraz taka mi pociecha. Mam do was pytanie czy ktoras z Was brała luteinę pod język? Przepisał mi ją gin ale nie jestem w stanie jej tam trzymac. Fuuu jaka gorzka no i sam fakt ze długo sie rozpuszcza. No dobra nie marudze na świętą noc. Życzę Wam kolorowych snów. Papa
Hej w Niedzielę. Agak, a cóz to jest gotowanie, że facet nie może sie go nauczyć? Spytsj Asiolka jakie frykasy jej maz potrafi robić (mój też) Zmusić go tylko. W naszym domu męzczyzna nie ma prawa powiedzieć " nie potrafię". ;D. U mnie dzis na obiad roladki drobiowe jabłuszkiem nadziewane. Mlask mlask
hej Ciężarówki
ja dziś ... zresztą jak zwykle gotuję obiadek ... u mnie mąż jak pracowałam i kończyłam później niz on to robił obiadki ... ale takie pyszoty wymyślał że byłam w szoku ... ;D teraz ja mu dogadzam przysmakami .... ale powiem szczerzę że czasem już mam dość gotowania (te zapachy, ten ból krzyza ) ale jak ja nie zrobię to niestety będziemy głodni siedzieć ... :
Moj chyba z tych bardziej upartych. Gdybym powiedziala ze ma ugotowac obiad to wolałby głodny siedziec cały dzien - baaaaa nawet i tydzien (zawsze jeszcze kanapki zostaja) Ale trudno. Dzisiaj od rana wszystko mnie boli bo mi sie tak chce spac. A tu Iza na głowie mąż w pracy. Buuuuuuu i jeszcze pogoda taka smutna
cos sadze ze nasza upragniona wiosna sie zgubila ( moze by tak list gonczy za nia wslac )
Ja dzis od SAMEGO ranka robie porzadki w szfie bo maz balagani strasznie ... a mnie szlag juz trafia