reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Białostoczanki! Gdzie moge kupić sukienkę ciązową, elegancką. Chciała bym ładnie wygladac na Wielkanoc, a moimi spodniami już... :P

Cześć dziewczyny!
Roztopy na całego, może w końcu wiosna do nas zawita. Kurcze chciałoby się już..... ::)
Żużaczku co do sukienki no to chyba taniej wyszłoby uszyć u krawcowej, bo w specjalistycznych sklepach to ceny mają zabójcze. Nawet w sklepach "dla puszystych" portfel trzeba mieć puszysty. Może w szmateksach poszukaj jak masz czas i chodzisz do takich sklepów.
Asiołku zajady bywają przy niedoborze żelaza ale nie koniecznie. Maść propolisowa jest na to dobra albo taki sztyft do ust z FLP (sprzedają to bezpośrednio).
Pozdrowionka.

większość ciuchów zawsze w szmatexie kupowałam a teraz jakos wybrac się nie mogę. Martwi mnie trochę że brzucho mi się tak przewala - raz twardy z jednej, raz z drugiej raz na dole :-[ Czy to może tak dzidzia sie przewracać?

Żużaczku nie martw sie - to malenstwo tak szaleje i sie prezy .... on z kazdym dniem jest wieksze i wyciaga sie ... ja tez tak mam :)
czasem jak sie rozpycha moja mala niunia to az mnie boli ... :)

Betti ja włąsnie mam niedobór żelaza i biore żelazo wyniczki mi się pogorszyły troszeczke....

co za pogoda.... tylko kopnąć ją w d.....

a ja własnie musze jechać na uczelnie bo jakies zamieszanie wyszlo z moja ocena u Dr Plawgo (ch**) skurczybyk dlatego ze nie bylam na wpisie osobiscie nie chce mi zaliczyc wykladow - glupi smierdzacy grzyb !!!! ale jestem wsiciekla.
Wczoraj z Plawgo rozmawialm ze to z powodu zagrozonej ciazy nie pszyszlam po wpis a on mi na to " a mnie to nic nie obchodzi toz mowie pani - moze sie pani skupic .... " Kutafon .... zycze mu zeby byl bezplodny ( sorki ze tak sie wyzylam )
no i dzis na 12 mam spotkanie u dziekan ... ciekawe czy cos sie zalatwi ::) mam nadzieje ze tak ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry