reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja ufam lenczewskiemu. Zdązyłam sie juz przekonac, że nie jest zwolennikiem leków, i jesli juz przypisał, to napewno slusznie. Zawsze ponadto moge liczyc na jego dobre słowo. To moja 2 ciąza, pierwszą prowadził inny gin, rodziłam na warszawskiej i nie wspominam tego najlepiej. Jakbyś chciała jeszcze czegos sie dowiedziec, to zapraszam na gg 2832589.

reklama
potopiłyście się? Ja dziś nadrabiam energią jak zobaczyłam ile sniegu się w nocy stopiło. Na niedzielę upiekę ciacho a dzis ide szukac sukienki na Wielkanoc i roslinki do akwarium dokupić. Nie am to jak sex poranny - człowiek od razu weselszy ;D

A co to sex?? ;D Hihi ja już zapomniałam. Mężusia nie ma, a jak wróci to też nici z tego bo pewnie rodzić już będę a później to wiadomo.... Ech, trzeba korzystać dopóki można...
Mnie ta pogoda jakoś energią nie napędza, wręcz odwrotnie, spałabym cały dzień.

jejku dziewczyny gdzie ta W i O s N a ----> >:( ja mam już dość tej obrzydliwej pogody fuj fuj fuj ... jeszcze jakby wszytskiego bylo malo lodowka nam pada ... akurat przed swietam jak duzo jest wydatkow .... brryyyy >:(
ale wsumie przyda sie juz nowa ;D ...
Pozdrawiam cieplusio w brzydki dzionke :-*

Co za dzień! Całe szczęście, że już koniec. Od wczoraj jestem jakaś podminowana ale to pewnie przez rozmowę z teściową.
Ja zaczęłam się zastanawiać czy jednak na Zamenhoffa rodzić czy na Warszawskiej. Szczerze mówiąc to trochę żal mi wydać 800zł za trzy dni. Może lepiej kupić lepszy wózek dla córci? Albo coś dla chłopaków. Qrcze sama nie wiem...
Co do wózków to widziałam Żużaczku, że udzielasz się w tym wątku o wózkach. Masz jakieś dobre adresy w naszym mieście? Ja byłam ostatnio na Handlowej w hurtowni Bambino i nie widziałam nic specjalnego (ale to kwestia gustu). Byłam też w Fartlandii i w Baby na Upalnej. Na Baranowickiej niewielki wybór. Jak narazie Upalna wypada najlepiej ale może jeszcze coś jest?

No hej Dziewuszki. Własnie sie przekonałam ze mdłosci wcale nie musza byc poranne. Dziwne. Jeszcze do dzisiaj było ok - myslałam ze znów mi sie upiecze (z Iza nie miałam) a tu mnie dopadło. Fuuuuuj mam nadzieję ze to jednorazowo tak mnie naszło bo do przyjemnosci nie należało:(. Mam jeszcze do Was pytanie. Czy w Białymstoku zostało wogóle uchwalone becikowe czy nie ma na co liczyc. Bo własnie sie dowiedziałam ze W-wa sie juz wyparła. Wiec ciekawe co z naszymi radnymi.

Hej :)
Z tego co słyszałam to B e c i k o w e u nas będzie przyznawane dopiero dzieciom urodzonym po 30 czerwca 2005 (tak podawali w "Radiu Białystok" >:( a ja mam termin na pocztek czerwca ....
POZDRAWIAM

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry