reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nie Zużaczku ja na Stosunkach Międzynarodowych jestem :)
a dr plawgo wyklada u mnie ekonoimie bryyy
i taki problem mi zrohbil ze sie nie stawilam na wpisie osobiscie ... zaraz bede miala spotkanie z dziekan ... trzymajcie kciuki za mnie :) buzka :)

reklama
Wczoraj leżałam sobie w wannie, mąż siedział obok i połozył mi rękę na brzuszku. Maluch zaraz pod ręke się wcisnała i pukac zaczął. :D

ale fajnie Ci żużaczku ... mi jak mąż przykłada ręke do brzuszka to maluszek przestaje się ruszać jakby ... czuł że coś lub ktoś go dotyka .... ;) ale jak się zaczyna mówić do niego/bądz niej ::) to pomalutku się porusza i czasem nawet kopnie ;D

Ale pogoda... brrr... Nic mi sie nie chce, tylko spać. Kiedy będzie ta wiosna? Albo niech chociaż ten bury śnieg stopnieje do końca.
Tuśka, jak poszło wczoraj na uczelni?
Idę chyba poleżeć jeszcze.

Betti, cieszmy się że to deszcz a nie snieg pada i że żadna rzeczka nas nie zaleje. Wybierałam się na Jurowiecka, ale chyba pontonem przyszło by mi plynać.

ah Betti (milo ze sie pytasz) zebyś wiedziala ile zachodu z tym wszystkim ... >:( spotkalam sie z dziekan - podpisala mi dokument zatwierdzajacy wpis do indexu wiec dr Plawgo musi wpisac bardzo dobry czy mu sie to podoba czy tez nie ;D (glupi sluzbista) ale czekam mnie jeszcze stres ... bo musze do niego osobiscie isc po ten wpis bryyyy .... az mnie w dolku sciska :-[
no wiec wydaje sie ze sprawa wypadla pomyslne .... ale wszystko bedzie jasne dopiero wtedy jak juz mi b u c e k da upragniony wpis ... ;)

czanek na forum, chodzących na Zamenhoffa i mam pytanie. Czy możecie mi coś powiedzieć o doktorze Lenczewskim? Jest wiarygodny? To moja trzecia ciąza, poprzednie miałam cesarki, ostatnio zagrożoną z łożyskiem przodującym i obawiam się wpaść w niepowołane ręce...Pliss, do kogo chodzicie na Zamenhoffa? :) :)

Hej Efka. Ja chodze do lenczewskiego, polecila mi go koleżanka, ja jestem z niegoo bardzo zoadwolona - 100% informacji i zrozumienia. Poza tym on własnie robi cesarki.

reklama
Dziękuję za szybka odpowiedź. Jestem raczej nieufna, dwa razy rodziłam w gigancie i było fatalnie. Zdecydowałam się na Zamenhoffa, ale nikogo tu nie znam. Byłam na dwóch wizytach, dziewuszki z recepcji poradziły mi właśnie Lenczewskiego. Ja oprócz problemów z łożyskiem mam jeszcze problemy pęcherzowo- nerkowe i wspomniany pan Lenczewski ( przypomina mi Stanisława Barańczaka, notabene) zapisał mi antybiotyk. No i boję się brać! Jestem w 7 tygodniu! Na ulotce pisze, że nie wolno brać w ciązy, ale d.Lenczewski powiedział mi, że to nic, bo oni tak piszą na wszelki wypadek. No i cóż mi poradzicie? Zlitujcie się nad Brzuchaczkiem, który pije tylko zurawinę z cytryna( bo to zakwasza mocz) ... ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry