reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja po swoim Mężu nie sprzątam ... uważam ze bedzie lepiej jeżeli zrobi to później lub gorzej ale sam... :-) a jeżeli ma w szafce bałagan to jest jego bałagan a mi nic do tego :-)
co do wiosny to ja już wysiadam z tą zimą i chce aby wiosna już była :-) wczoraj spakowałam dwie walizki książek i zawiozłam już do nowego mieszkanka :-) jejku już sienei moge doczekać kiedy zamontują kuchnie i kominek... a wtedy myk :-) i już bede w swoim ukochanym własnym mieszkanku :-)

reklama
Widzisz Asiolku problem polega na tym ze mamy wspolna szafe ... >:( i jego balagan jest takze u mnie ... przez to ze on czegos szuka i rozwala to ja nie moge pozniej swoich rzeczy znales badz sa wygniecione >:( Ja szanuje ubrania w przeciwienstwie do męża ;D
Ale przeciez nie bede robic w domu afery z powodu szafy ani tez nie bede wymuszac na nim zeby mi skaldal w szafie skora ja siedze calymi dniami w domku i z nudow moge to zrobic :D
Ale postanowilam od tej powy jak zobacze balagan to odrazu na goraco bede mu mowic ... zeby skaladal ubrania ::)

no w sumie moj też czasem robi bałagan ktróry ja musze posprzątac bo jestem chora jak to widze:-) ale nie ubrań... on lubi robić balagan na stole :-)

hej. Afery nie można robić - ale egzekwowac trzeba - bo niejedno małżeństwo rozpadlo się przez nie opuszczona klapę od WC ;D Mi dzis na głowe o malo nie spadł wielgachny sopel. Byłby zimny trupek. Chyba ktos nade mną czuwa :) Z rana napiłam sie kawy i takiego szwungu dostałam, że spłukałam pół kąta na zakupkach ;D

ja tez dziś jakaś naładowana jestem .... latam po mieszkaniu i patrz co by tu jeszcze sprzątnąć ... >:Dale chyba dam sobie trochę laby - bo jutro nie ruszę ani noga nia ręką  ;D  tak wiec  L A B A   hihihihih .....  ;)

reklama
TAK SIE CHWAILILAM energia :-[ a teraz juz mnie oposcila i krew z nosa mi leciala przez jakies 30 min :( i teraz sie czuje jak "przezuta"
dzis z mezem mamy isc na obidek do moich rodzicow ... a jak mi sie juz nie chce nigdzie wychodzic ...
fuj fuj fuj ... chyba cos z cisnieniem sie dzieje :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry