reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agak, takimi durnotami nawet sie nie przejmuj. Mi na pierwszym usg tylko powiedzieli że jestem w ciązy a na temat serduszka to w pełni rozmawialismy dopiero przy kolejnej wizycie. Juz się zdązyłam takich rzeczy nasłuchać na forum o kochanych konowałach że włos się jezy >:(. Pewnie, że idż do innego lekarza. czasem niektórzy gin. nawet nie potrafią zarodka dostrzec.

reklama
;D Cześć! Jeszcze nie posypałam się ;D. Tylko grypka mnie dopadła :( . Dopiero mam teraz chwilkę czasu bo do tej pory prałam i sprzątałam po nocnych wybrykach moich synków - porzygali mi się. Wczoraj ich nie dopilnowałam i do cukierków dopadli. A niestety jestem sama bo mężuś wyjechał i muszę radzić sobie sama.
Co do Arciszewskiego to ja jak narazie jestem zadowolona. Jest to już drugi lekarz prowadzący moją obecną ciążę. Przedtem chodziłam do dr J. na Zagumiennej. Ja za wizytę u niego z usg płacę 100 zł, a 120 zapłaciliśmy jak nagrywaliśmy nasze maleństwo na cd.
Żużaczku- fajny ten kociak, uwielbiam koty i w domu mam kocicę ;D .
Agak- witam, może masz jakieś koleżanki? Niech dołączą do nas będzie weselej.
Pozdrawiam.

Aniołku  :angel: i co policzyłaś mi tygodnie ciąży ...  ??? ja w dlaszym ciągu dokońca nie wiem jak to jest że wg. gin. od poniedziałku zaczyna się 29 tydzień

Hej Tuśka. Jak nie widomo to najlepiej trzymać się terminu usg (szczególnie jak miałas nieregularne cykle) bo na usg pokazuje jak jest zaawansowany rozwój dziecka. Poprzednio miałam rozbieżność 2 tygodni - usg wcześniejszy, z okresu póxniejszy. Gin zdecydował się czekac na drugi termin i miałam przenoszona o 2 tygodnie :(. Teraz oba terminy sa identyczne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry