reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hello :)
widzę, że ciągle się mijamy .... :( <chlip> Dziś dzionek minął mi bardzo przyjemnie i nie narzekam na brak rozrywek .... Rano byłam na tescie glukozowym .... fuj  >:( ledwo się powstrzymałam od zwymiotowania tego wszystkiego ... potem chodziłam i szukałam wygodnego biustonosza (nio i nareszcie taki się znalazł :) )  ... a gdy wreszcie się doczekałam wieczorka i przyjścia męża z pracy to miałam mini wypadek na schodach i nici z wieczornej, milutkiej kolacji poza domem :( trochę się poobijałam ale mam nadzieję, że mojemu maleństwu nic się nie stało :) ... hehe więc dziś dzień miałam pełen rozrywek ....
Teraz czekam na męża ma przynieść pizze ... fakt, że to nie romantyczna kolacja ale też będzie milutko :)
Dziewczyny proszę odezwijcie się kiedyś do mnie na gg 8757708 bo umieram praktycznie codziennie z nudów ... :( cierpie na brak rozrywek i brak koleżanek - bo wszystkie niedzieciate i niemężate więc nie ma wspólnych tematów :(
Serdecznie Pozdrawiam i mam nadzieję, że wkońcu jakoś nawiążemy kontakt <buźka> :)

reklama
Cześć Dziewczyny :)
WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!! ja nie mogę spać i taczam się od 5 rano po łóżku ... Mam do Was pytanko jak mogę sobie zrobić taki piękny suwaczek ... :D ??

Tuska, w spisie tematów masz watek "jak wstawic suwaczek" i tam będzie dokladna instrukcja. Mało dzis pisze bo spiaca jestem - synek ma zapalenie ucha i cała noc kwękał to z mężem trochę niedospalismy.

:( :( :( ja dziś wymiotuję dalej niz widze... nei wiem od czego... może to grypa??? a może coś zjadłam... sama nie wiem w kazym razie wymiotuje już tak długo że to aż boli :-( sama nie wiem czy napić sie herbaty bez cukru czy wody czy raczej nic nie pić :-(

Aniołku może napij się herbatki miętowej to dobrze wpływa na uregulowanie kwasów w żałądku :)
Patrzyłam na forum jak się wstawia te suwaczki ... ale ja na tym się znam jak .... :( Mąż obiecał mi, że wsatwi :)
Ja dziś byłam u lekarza i wyniki badań mam superanckie ale jedyne co lekarza martwi to nietypowo wykształcona pępowinka ... 21.03 lecimy do Arciszewskiego na USG i się okarze co w "trawie piszcze"

pare misięcy temu po orzechach laskowych chorowalam prawie tydzień :-[. A dzis mnie boli z prawej strony brzucha, jakbym siniak miala :-[ a z tej strony akurat pociecha sie usadowiła i juz od paru ygodni siedzi w jednym miejscu

reklama
Cześć!
Ja wczoraj miałam dzień wyjęty z kalendarza :( . Nie dość, że biegunka to jeszcze wymiotowałam :P Dzisiaj już jest lepiej i trochę po mieście polatałam. Kupiłam kilka rzeczy dla córci ale to jeszcze nie wszystko. Muszę usiąść i sprawdzić co mi jeszcze brakuje. No a teraz zmykam kolację robić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry