reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Co do diety, z pierwszym synkiem trzęsłam sie jak wariatka, eko dieta przez cała ciążę a i tak jest alergikiem. Więc racje masz Asiołku. Co ma byc to bedzie a ja nie należę teraz do osób które by sobie za duzo odmawiały, tym bardziej, ze apetytu i tam nie mam. Jak mi sie juz chce cos jesc to cała w skowronkach jestem i pozeram to bez wahania ( ze 4 razy tatar jadłam nawet)

reklama
Cześć dziewuchy!
Witaj tuśka21 ! Widzę, że znalazłaś nasz wątek.
Nieżle nas zasypało. Ledwo zaprowadziłam maluchy do przedszkola i zastanawiam się czy może zostawić je dzisiaj na noc w przedszkolu  >:D . Chyba jednak zabiorę je bo smutno mi bez nich, mimo że czasem potrafią mnie rozwścieczyć na maxa.  :laugh:
Mama ciągle wydzwania i pyta czy poczekamy na nią czy przypadkiem wnuczka wcześniej nie urodzi się. No i tak sobie myślę, że pomimo obniżenia brzucha i realnej możliwości wcześniejszego porodu to jednak do Wielkanocy jakoś wytrzymam - muszę. Ale z drugiej strony to chciałabym już tulić swoją córeczkę, takie cieplutkie pachnące maleństwo... ::)

;D ;D ;D ;D ;D To pewnie będzie tak, że mama z moim mężem będą wchodzić do domu (obydwoje przyjeżdzają w Wielką Sobotę) a ja będę wychodzić na porodówkę... ;D ;D ;D ;D. Ale będą jaja...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry