reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No tak, wpadłam w wózkową trąbę powietrzną :laugh:. Zastanawiamy się z mężem jaki kupić. jestesmy zdecydowani na 3-kolowy - bo sa najlżejsze. Mieszkamy na 4-tym piętrze, no i będe musiala to zaciągnąc na górę :-[, chciała bym żeby był mięciutki i z cała infrastrukturką: fotelik samochodowy, gondola i inne pierdoły. Straszna sprawa! Jak spodziewałam się mojego 1 syna nie było tyle tego na rynku..... i kasiory nie było tez :-[

reklama
Asiołku, na jaki max czas może gin. wystawić zwolnienie z pracy?????? A tak wogóle to gdzie sie pochowalyscie? Śnieg Was zasypał??

Byłam dzisiaj u gina, wszystko w miarę ok. Córcia duża bo już waży ponad 3kg. Może urodzę wcześniej, wg dzisiejszego usg termin mam na 26 marca.
Pogoda dzisiaj fajna tak wiosennie. Już na spacerku byłam ;D.
Co do zwolnień to nie wiem na ile mogą wypisać bo obecnie nie pracuję.
Miłego dnia ;D

Betti tak sobie myśle, że Ty już na koncu drogi a ja dopiero w połowie :-) ech dziwnie jest byc w ciązy :-) ja ciągle czekam na wizyty lekarskie i usg... tyle obaw chodzi po głowie.... :-)
pozdrawiam
duza ta twoja córcia :-)

No tak już niewiele mi zostało, Ty Asiołku czekasz na wizyty i usg a ja już chciałabym mieć z głowy. Moje dzieci są poszkodowane bo spacery z nimi ograniczam do minimum (bo nie nadążam za nimi :laugh: ), ale obiecałam im że nadrobimy jak już siostrzyczka urodzi się. Pewnie będzie kolejka do pchania wózka ::).

Mam dylemat... wiecie co nie śpię od 4 rano :-( po prawej stronie od kości ogonowej mam takie kłucia jakby ktoś mi nóż wpijał albo jakiś szpikulec :-( i to takie bóle pulsujace... co jakiś czas kilka ukluc i spokoj ale są bardzo bolesne... zajełam sie robótką reczną i siedze jak osioł od 4 rano :-( nie wiem czy to normalne czy mam już isc do lekarza a jeżeli tak to do jakiego? ginegologa? ogólnego? ortopedy? :-( ech .... mama nadzieję, że to normalne i nie mam sie czym przejmować... wizyte i tak mam wyznaczoną za tydzień... wiec może jakoś sie do niej doczłapię ....
poradzcie... już byłyście w ciązy... może tylko histeryzuje....

Asiolku, u mnie te kłucia sa na tyle silne , że ledwie chodzę. Mój gin pocieszył mnie, ze potem, jak nacisk i ciężar będzie jeszcze większy - bedzie coraz gozej ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry