reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
i przydały by się jakies namiary na fajne sklepy dla ciężarówek. Znalazlam jeden ale ceny mnie odstraszyły skutecznie. 160zł za bluzke która ponosze przez pare miesiący...? Brrr. Kupiłam sobie sliczniiutką w kolorze capucino z golfikiem na zameczek za....6zł... na ciuchach ;D

reklama
Cześć babeczki!
Faktycznie pogoda okropna. Ja dzisiaj leniuchuję, przynajmniej dopóki po dzieciaki trzeba będzie iść.
Herbatkę Hipp dla kobiet w ciąży kupiłam w Fartlandii, ale to było jakiś czas temu. Szczerze powiem, że nie bardzo mi ona smakuje. :P Ale przecież każdy ma inne upodobania.
Pozdrawiam.

Betti, a jaki ona ma skład? Bo jesli jest tam anyz to ja tez jej nie polubię. Inne podbieram dla syncia mojego ;)

Skład herbatki:
cukier gronowy, witaminy (E, C, B6, B12, tiamina, ryboflawina, beata-karoten, niacyna, kwas foliowy, biotyna, kwas pantotenowy), składniki mineralne (cytrynian triwapniowy, mleczan magnezu, mleczan żelaza, cytrynian cynku, jodek potasu), maltodekstryna, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, owoce w proszku: pomarańcze, banany, naturalne aromaty: mango, pomarańcze, banany, czerwona porzeczka, wyciąg wodny ze skrzypu polnego.
To tyle. Dla mnie ona jest zbyt "witaminowa" w smaku. Osobiście bardziej smakuje mi herbatka Hipp dla matek karmiących a tam z tego co pamiętam jest anyż. Piłam ją tylko na początku karmień a potem kupowałam w aptece fixy mlekopędne, równie skuteczne a dużo tańsze. :)

ja kocham witaminki, ulubionym lizaczkiem jest dla mnie musujaca multiwitamina na sucho ;D. wiem ze niezdrowo...;) Jak karmiłam syna to tez kupowałam ziołowe mieszanki mlekopendne i baaardzo mi smakowały, nie moge jednak pic herbatek owocowych bo kazda jest z hibiskusem a ja hibiskusa nie cirpię :P

ja narazie nei znam sie kompletnie na herbatkach :-) ale już niedługo równiez bede w temacie :-)
ja też dziś byłam na zakupach... ech lubie zakupy... :-) tylko teraz koniec miesiaca... i juz wiatr w portfelu świszcze :-)

::) ::) ::)

Skandal!!!!!!! znowu nas zasypało..... ja to juz nie mam siły na tą zime :-(

Ubrałąm sie w ciepłe papucie takie jak babcie noszą :-) sweter, ciepłe zpodnie i popijam kawusie....

Niedawno w informacjach na polsacie podano, że cesarka na życzenie jest niezgodna z prawem... i sie zagotowałam zwłaszcza że o tych porodach jak zwykle mieli najwiecej do p[owiedzenia faceci.... mam to gdzieś co mói prawo skoro w każdej chwili monza dokonac aborcji na własne życzenie w podziemiu aborcyjnym to nie bedzie i z cesarka problemu... ale wk...... mnie to, że takie beznadzieje musze tolerować w naszym kraju.... ogólnie nie cierpie głupoty i przeginania... przeciez porod jest tylko chwilą i decyzja powinna należeć do kobiety.... najwązniejsze czeka nas później bycie rodzicem.... dobrym rodzicem...

Asiolku, nie denerwuj się, tego akurat nie da się udowodnic - czy była robiona na zyczenie, czy z koniecznosci. Więc to kolejny martwy przepis a chodzi o to, ze ktos na tym zarabia i to prywatne kliniki a teraz panstwowe szpitale beda miały pretekst do częstrzego brania w łapę ;D

a... ijeszcze jedno. W naszej rzeczywistości nalezy przyzwyczaić się do roznych dziwnych tematów przed wyborami. aborcja... lista kapusiow w internecie....becikowe.... to typowe odwracanie uwagi od naprawde waznych problemów. Ja nie ogladam dziennika juz od grudnia, bo już wtedy "ble ble ble" się zaczęło.

reklama
ja też standardowo nie ogladam chociaż przed ciążą ogladałam namietnie programy informacyjne... teraz wole czytać prase bo nie mam wybór co chce przeczyttać i ne jestem zalewana informacjami, które uwazam za zbedne i neipotrzebne....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry