reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Faktycznie trochę nas zasypało ale ma też i przymrozić. Mam cichą nadzieję, że ta zima już długo nie potrwa.
Co do cesarki na życzenie... osobiście uważam, że powinna być raczej wykonywana ze względów medycznych, ale nie potępiam kobiet decydujących się na ten rodzaj porodu. Ostatnio gdzieś czytałam, że w czasie skurczy porodowych w organiźmie dziecka wytwarzają się jakieś potrzebne substancje. Ale dokładnie nie pamiętam gdzie to czytałam i jak nazywają się te substancje, jak przypomnę sobie to napiszę.
A w sprawach aborcji, antykoncepcji itp. zawsze do powiedzenia najwięcej mają stare babsztyle co już tylko wspomnieniami żyją i faceci co nie mogą.
Sklepy dla kobiet w ciąży i "puszystych" mają naprawdę straszne ceny. W Szwecji np. ubrania we wszystkich rozmiarach kosztują tyle samo. Osoby które mają za dużo ciałka nie muszą ubierać się jak stare ciotki i kobietki w ciąży też mogą być normalnie ubrane za normalne pieniądze. Dobrze, że u kosmetyczki lub fryzjera nie pobiera się więcej od ciężarnych...

reklama
Betti ja oczywiście uwazam że każdy ma prawo do włąsnego zdania... to co mnie boli... to to, że czasami spotykam osobe, ktora nie tylkonie popiera cesarki na zyczenie ale ogolnie chciałaby tego zakazać innym kobietom.... to mnie denerwuje, ze ludzie chca decydować za mnie... w imie czego????

Ceny są rzeczywiście kosmiczne... ale... ja ostatnio robiłąm zakupki na ciuchach :-) i też jestem zadowolona:-)

mnie przestała, bolała 3 dni ale cisnienie sie zmieniło i ulzyło. Tylko antybiotyk daje mi sie we znaki :P. Cały czas mam poczucie, że truję moja dzidzię:(

Dzisiaj pogoda do najpiękniejszych nie należy. I głowa tak boli ale i tak mniej niż wczoraj wieczorem. Wszystko przez ten komputer, miałam z nim cały dzień problemy ale dzięki telefonicznym instrukcjom mojego męża jakoś prawie jest ok.
Może któraś z Was do gina wybiera się we wtorek? Mogłybyśmy przy okazji poznać się. ;D
Miłego dnia.

Betti, ja chyba ide we wtorek, to zalezy czy uda mi sie zrobić w poniedzialek wyniki. Chodze do lenczewskiego, czyli najwczesniej była bym ok 13-14-stej.

Moje faceciki były dzis w grocie solnej, obaj zachwyceni.

reklama
Żużaczku trochę szkoda, że tak późno bo ja przed 10 mam wizytę u Arciszewskiego. Rozminiemy się niestety. A co do wyników to ja też w poniedziałek dopiero robić będę. Zawsze jak robię rano to popołudniu już są, a ostatnim razem morfologię miałam po kilku minutach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry