reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
byłam u gina wczoraj. Robił mi usg i padalismy oboje ze smiechu bo dzidzia biegała, biegała, a potem władowała rękę do buzi i zaczęła palce obrabiac ;D. Zrobił mi fajne zdjęcie machajacej roczki "hej matka"

reklama
;D ;D ja lubie te widzenia z dzidziolkiem :-) od lekarza zawsze wychodze w lepszym humorze:-) teraz czeka mnie usg polowkowe... i mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze... obawy ciągle mam bo ciąza była na początku zagrożona... i stad lek jakiś mi pozostał aż do teraz....

Matko jedyna cisnienie 89/58 a ja się dziwie ze chodze w kółko.... Dziewuszki, o co chodzi z ta fetą???? dla czego tak na nia psioczą? przeciez jest z pasteryzowanego mleka????

Wiem, że pleśniaków nie można ale feta??? Nie wiem pewnie znowu ktoś coś wymyślił a jutro okaże się że serów żółtych i twarogu też nie można...

i zjadłam wczoraj cały ser pleśniowy bo już sie tak steskniłam....
myśle, że jeden na jakiś czas nie zaszkodzi... z reszta sama nie wiem... myśle, że w życiu i tak bedzie co ma być bez wzgledu na to czy zjem ser czy nie...

Mniam... uwielbia pleśniaki a zwłaszcza rokpol. Przyznaję się, że ze 3 razy w czasie ciąży skusiłam się na pleśniaka ale aż zapluwałam sie na sam widok. No i cola też była i winko... Myślę, że jak czasem na coś skusimy się to tragedii nie będzie. Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku.
Na kwietniówkach już jedna dziewczyna zaczęła rodzić i zazdroszczę jej bo też już bym chciała. Ale oby do świąt...

reklama
:-) wiesz ja nawet nei wiem jakie to uczucie być w zaawansowanej ciązy... juz teraz chwilami cieżko mi oddychac .. nie wiem jak to bedzie dalej....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry