reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jakie tam stare co ty gadasz minia ;D
a ja siedze w dwoch bluzach i mi zimno a ponoc jutro ma byc jeszcze zimniej jezusicku ale lato >:(
mam ochote na hot doga i zaraz sobie zrobię mniam mniam

reklama
Kalina, ja bym wybrała dzisiaj bossanovy :) Minia, kociofor dobra sprawa ;D A ja albo pęcherz przeziębiłam, albo dzieciątko sie na nim ułożyło. Ale chyba dzieciątko, bo dokucza mi głównie w pozycji pionowej, zwłaszcza jak chodzę. A chodzę wolno i małymii kroczkami :)

Tylko cholerka ten kociofor przychodzi dopiero wieczorem do łózka heheheheh i to jak ma akurat ochotę :) Wkurzają mnie już te plery, nie dlatego, że boli tylko dlatego, że robić wielu rzeczy nie mogę, bo wyprostować się ciężko. A ja cholerka nie umiem tak siedzieć na tyłku :( Ale i tak rozmroziłam i umyłam lodówkę, zrobiłam pranie i trochę ogarnęłam mieszkanie :) Ja to taki ruski robot jestem co strzyże, goli i pie...li :) Sorki jak ten dwocip komuś "nie leży" :)

Kurcze znowu leje, ja już nie wyrabiam, spleśniejemy w tym domu na amen :(

Gosik mnie ta przypadłość pod konec ciązy ominęła :) Jak większość ciążowych dolegliwości zresztą :) Jeszcze w sobotę wysprzątałam mieszkanie, zrobiłam zakupy, w niedzielę (dopiero!) spakowałam torbę, a w poniedziałek poszłam do szpitala i w nocy zaczęłam rodzić :D

No cóż...chyba mam zapalenie ucha. Jutro pofatyguje sie do lekarza. Na razie boli jak nie wiem co, opatuliłam sie szalem i marzę, aby moje dziecko zniklo...ale nie ma tego dobrego, chce sie bawic, chce nosić, chce jeśc, chce...non stop cos chce.
Na szczęście środkowe poszlo z ojcem meble montowac, starsze odrabia cos tam...męczymy się z Jonasiem. Sorki, nie napisze więcej, mam ble ble humor.
czasem i optymistkom zycie dołoży...slijcie mi dobre fluidy, idę się ponurzyć dalej. :(

Kalina, najlepiej byłoby odrazu zakropić do ucha olejek kamforowy, albo jakiś inny rozgrzewający specyfik douszny i rozgrzewać, rozgrzewać, rozgrzewać. Ja ostatnio używałam ANTOTALGIN i szybko pomagało. Szybko wracaj do zdrowia i dobrego chumoru.

TEKST ZOSTAŁ PRZYJETY I OKRESLONY JAKO SWIETNY. ALE SIĘ CIESZE!!!!!!!

Kalina Jak twoje uszko? :( Stary babciowy sposób na zapalenie ucha - pokroic drobno cebule, zawinac w gaze i do ucha przyłozyc. Dla Boguchy pomagało.

Ucho minęło, dzięki Bogu, to było chyba na tle gardła nie zapalenie...za to siadł mi glos. Mówie teraz zmysłowym kontraltem z taaaaka crypa. Boskie. Ale czuje sie o niebo lepiej, przeszly grypowe mroczki przed oczyma i ogolna depresja. Nic nie boli, kaszle sobie troszke i chrypie przeraxliwie. Rodzina ma ubaw, a Jonatan nie zwraca uwagi. Wybieram sie do lekarza po 10

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry