reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Co do pogody, to ja bym nie była taka pewna :(

A co do facetów, to cieszę się, że mam córkę :) Póltora faceta w domu w zupełności mi wystarcza :) Bo jak facetowi wytłumaczyć, że zmycie podłogi to nie jest tylko jej zmoczenie, a umycie wanny jej spłukaniem .... :) No i jeszcze ze sto innych rzeczy..... :)

reklama
Kalina, w środę o 19-tej gramy Koncert wioloczelowy h-moll Dworzaka :) Może uda Ci się wybrać? To nasz ostatni koncert w tym sezonie.

Macie pozdrowienia od mojego męża :) Właśnie renowuje starą maszynę do szycia. Tylko dlaczego z przyszłego pokoju dziecięcego zrobił warsztat z mnóstwem rupieci i pyłu? ::)

Mój z gotowanych rzeczy potrafi kawe, herbatę i zupkę chińską :) "Na sucho" kanapki i hot-dogi :)
Za to dzieckiem umie się zająć śpiewająco :) Nakarmi, przewinie, przewietrzy, wykąpie i spać położy :) Tylko instrukcję obsługi mu trzeba zostawić :D Na początku to w zasadzie tylko Tomek robił wszystko przy Marcie, teraz raczej tylko na wyraźną, konkretną prośbę :)

Mężczyźni; zwijają mokry ręcznik w gulę.
Mój syn zmycie naczyń traktuje następująco; wstawia szklanki do zlewu i puszcza na nie silny strumien wody. patrzy jak sie leje i uważa, że pozmywal.
Ideal szczęścia to dla niego grac caly dzien na komputerze od czasu do czasu jesc i pic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry