reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziękujemy baaaardzo...

Załączniki

• 11 lipca 2006.jpg
    11 lipca 2006.jpg
    72,5 KB · Wyświetleń: 88
reklama
"Nowe przygody Mikołajka" kupiła mi siostra z okazji urodzenia Mikołaja.Teraz czytam mu po jednym opowiadaniu dziennie. Mam nadzieję, że nie wyrośnie z niego taki gagatek jak ten z opowiadań. Teraz się nasłucha a potem wcieli w żxycie, to dopiero będzie!
Umieram od tego upału, Mikołaj calutki mokrutki, strasznie się poci, nie wiem cxo robić by mu ulżyć. Marudzi i ciągle domaga się noszenia. Wymiękam :( :( :(

Gratulacje Julitko!!!! Czekamy na pierwszy kroczek!

Wczoraj Mikołaj wszamał pierwszą łyżeczkę marchewki ze słoiczka, a raczej zlizał. Chyba mu smakowała, dziś drugie podejście karmienia łyżeczką.

Nadal szukam niani.

Już 30 sierpnia muszę być w szkole siedzę w komisji egzaminacyjnej z chemii, jak narazie zgłosiło się 21 osób, makabra, cały dzień z głowy. Co ja zrobię z karmieniem Moikołaja? chyba będą musieli mi go przywieźć do pracy. ;D

Mania...mój tez charcza i to nie bylo przeziebienie ale alergia.....dostal claritine, eurespal, jeszcze cos wykrzytusnego, 5 kropli cebionu i w razie gorączki mial brac sumamed...na szczescie bylo bez goraczki, po claritinie i eurespalu ceofnelo sie w tydzien.
Nie wiem co u ciebie, zycze zdrowka...
Ja w piatek wybywam z mezem i dziecmi na tydzien w swietokrzyskie, zdam relacje w nastepny weekend po powrocie. W planach mamy wesele rodzinne i zwiedzanie Lancutu, Baranowa, Sandomierza i Łysej gory do spolki z Św Katarzyna.
Oczywiscie z naszym malym podroznikiem. ;D
Na razie do zobaczonka, pa.Zużaczek tez wyjeżdza dla odmiany na jeziorka, więc ten tydzien popiszecie bez nas, a co, stęsknicie się chociaż. :D

Kalina pisze:
Mania...mój tez charcza i to nie bylo przeziebienie ale alergia.....dostal claritine, eurespal, jeszcze cos wykrzytusnego, 5 kropli cebionu i w razie gorączki mial brac sumamed...na szczescie bylo bez goraczki, po claritinie i eurespalu ceofnelo sie w tydzien.
Nie wiem co u ciebie, zycze zdrowka...
Ja w piatek wybywam z mezem i dziecmi na tydzien w swietokrzyskie, zdam relacje w nastepny weekend po powrocie. W planach mamy wesele rodzinne i zwiedzanie Lancutu, Baranowa, Sandomierza i Łysej gory do spolki z Św Katarzyna.
Oczywiscie z naszym malym podroznikiem.  ;D
Na razie do zobaczonka, pa.Zużaczek tez wyjeżdza dla odmiany na jeziorka, więc ten tydzien popiszecie bez nas, a co, stęsknicie się chociaż.  :D
i wg mnie to raczej objaw alergii a nie przeziebienia ::) zwroc uwage czy z duzo nabialu nie jesz skoro karmisz
KALINA
oj będzie tu pusto bez was :(

Shoomna, zapomniaam powiedziec, że malenka slicznie stoi .Moj tez stoi, ale nie tak ladnie, tylko jak stary pijak przed porannym piwem, na boki go rzuca . :D
Co do wyjazdu, mam troszke mieszane uczucia- kupilismy namiot na 6 osob, mamy dwa materace podwojne, teoretycznie ja z malenkim bedziemy spac w domu dziadkow, a mąż z chlopcami w namiocie pod oknem, tam sa tylko 3 wersalki, a koczowac w domu bedzie tez moja siostra z mezem i corka, druga siostra z mezem i mama....wszystko z okazji sluby. Ale potem juz sie zwolni miejsce, ale chlopcy jak chlopcy, pala sie do namiotu więc może caly tydzien beda spac w namiocie.
Generalnie chcemy pojeździć, pozwiedzac, park dinozaurow tez i krzemionki opatowskie, i lochy w Ssan domierzu; gdzie sie da zabierzemy maluszka, gdzie sie nie da, tylko mąz z chlopcami. ;D
Oprocz tego mamy tam multum rodziny do odwiedzania- w ostrowcu świetokrzyskim, Opatowie i okolicach.
A po drodze jeszcze Lublin, Pulawy Naęczow...co sie da to sie zobaczy.
No wiec zaczynamy od dzis pakowanie w samochod tego co sie przydas na tydzien- jak czytaliście mikoajka, to wiecie, jak pakuja się dzieci- wszystko im potrzebne...
Mamy turystyczna lodówke, skladany wozek, karty kredytowe i duzo optymizmu. Trzymajcie kciuki za podróżująca rodzinke Muminków na czele z waszą- Kaliną. :laugh:

reklama
mama pytanie czy ma może któreś z was program do obróbki zdięć .... chodzi mi o coś takiego że moge wkleić twarz dziecka w jakąś smieszną foeografie.... proszę o info

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry